Antena Meniu Search
x

Un tată şi-a împins fetiţa de şase ani pe scări pentru a o pedepsi

Un incident incredibil s-a petrecut, zilele trecute, în Varash, oraş situat în nordul Ucrainei. Un bărbat de 46 de ani îşi împinge fata de şase ani pe scările unui super-market şi nimeni nu intervine. Mai mult, bunica micuţei îi ia apărarea bărbatului şi spune că totul a fost un incident nefericit.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 26.11.2019, 18:15

Micuţa şi-a enervat tatăl insistând să plimbe ea căruciorul de cumpărături
Bărbatul a privit impasibil cum fata lui ajunge la pământ - The Sun

Ajuns la 46 de ani şi aflat în ipostaza de a avea singur grijă de patru copii, un bărbat din Varash, nordul Ucrainei, şi-a pierdut cumpătul şi a fost implicat într-un incident incredibil.

Aflat la cumpărături alături de doi dintre copiii săi, o fată de şase ani şi un băiat de trei ani, bărbatul a cedat nervos la insistenţele micuţei de a împinge singură căruciorul pentru cumpărături.

Conform The Sun, bărbatul a înşfăcat-o pe fetiţă de un braţ, a scos-o pe uşă şi a împins-o pe scări. Deşi existau mai mulţi martori, niciunul nu a intervenit. Mai mult, ei nici nu au verificat dacă fetiţa s-a lovit grav sau nu.

Vizibil şocantă, micuţa se ridică şi încearcă să urce scările spre magazin.

Pe acelaşi subiect

Din fericire, imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere, iar angajaţii magazinului le-au făcut publice pentru a permite poliţiştilor să-l prindă pe făptaş.

Nimeni nu a intervenit pentru a proteja fetiţa

Culmea, bărbatul a negat incidentul înainte să vadă imaginile, susţinând că fetiţa căzut singură pe scări.

Mai mult, mama bărbatului, respectiv bunica micuţei, i-a luat apărarea precizând că "a fost doar un incident nefericit. El este în dificultate, după ce soţia lui a fost internată în urmă cu o săptămână. Îi este greu să aibă grijă singur de patru copii şi de aceea a avut o cădere nervoasă".

Cei de la Protecţia Copilului au înregistrat cazul şi vor face verificări.

Vor decide dacă se impune ca cei patru copii să fie preluaţi de autorităţi şi dacă trebuie depusă plângere penală împotriva tatălui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un tată şi-a împins fetiţa de şase ani pe scări pentru a o pedepsi