Antena Meniu Search
x

Tatăl fotbalistului, pe șoseaua morții

Tatăl unei tinere speranţe a fotbalului românesc se zbate între viaţă şi moarte în urma accidentului în care au murit 6 români, în Italia

Vezi și

Tatăl unei tinere speranţe a fotbalului românesc se zbate între viaţă şi moarte în urma accidentului în care au murit 6 români, în Italia

Carlo Erdei şi-a încurajat tatăl cu un mesaj emoţionant pe internet şi se roagă acum ca părintele lui, care a fost chiar şoferul microbuzului, să supravieţuiască. Cei şase români care au murit plecaseră de doar câteva zile din România.

„Te iubesc, tată! Pentru mine vei fi întotdeauna cel mai bun.” E mesajul plin de disperare şi neputinţă al lui Carlo Erdei, pe o reţea de socializare.

E fiul şoferului microbuzului făcut zob în Italia. Carlo se afla la mii de kilometri distanţă, în Marea Britanie, când a aflat că tatăl lui, Octavian, se zbate între viaţă şi moarte pe un pat de spital din Roma. La 18 ani, tânărul e o speranţă a fotbalului românesc. Fostul component al generaţiei de aur, Daniel Prodan, e alături de el.

Carlo Erdei joacă la echiapa de tineret, în prima ligă engleză. Acum se roagă ca tatăl lui să-şi revină. Maşina lui a intrat în plin şi cu mare viteză într-un alt autoturism pe o autostradă din apropierea Romei. Şi nu din vina lui, cred carabinerii!

Camioneta lovită de român se oprise brusc pe autostradă pentru că şoferul - un marocan care călătorea cu soţia şi cei patru copiii ai lor, greşise ieşirea, scrie presa din Peninsulă. O greşeală care a spulberat vieţile a şase români.

Unul dintre cei care şi-a pierdut viaţa fulgerător este din Timiş, dar locuieşte în Italia de mai bine de 5 ani. Ovidiu Florin Gabor, fusese în România chiar săptămâna trecută. Prietenii lui îl plâng.

Locul accidentului i-a cutremurat inclusiv pe medici şi pe anchetatori. Românii călătoreau cu foarte multe bagaje şi obiecte personale care s-au împrăştiat pe şosea. De 4 ore au avut nevoie echipele de la descarcerare să scoată morţii din maşină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Tatăl fotbalistului, pe șoseaua morții