Tatăl fotbalistului, pe șoseaua morții

Publicat: 26.10.2014, 19:18.
Actualizat: 26.10.2014, 19:43

Tatăl unei tinere speranţe a fotbalului românesc se zbate între viaţă şi moarte în urma accidentului în care au murit 6 români, în Italia

Tatăl unei tinere speranţe a fotbalului românesc se zbate între viaţă şi moarte în urma accidentului în care au murit 6 români, în Italia

Carlo Erdei şi-a încurajat tatăl cu un mesaj emoţionant pe internet şi se roagă acum ca părintele lui, care a fost chiar şoferul microbuzului, să supravieţuiască. Cei şase români care au murit plecaseră de doar câteva zile din România.

„Te iubesc, tată! Pentru mine vei fi întotdeauna cel mai bun.” E mesajul plin de disperare şi neputinţă al lui Carlo Erdei, pe o reţea de socializare.

E fiul şoferului microbuzului făcut zob în Italia. Carlo se afla la mii de kilometri distanţă, în Marea Britanie, când a aflat că tatăl lui, Octavian, se zbate între viaţă şi moarte pe un pat de spital din Roma. La 18 ani, tânărul e o speranţă a fotbalului românesc. Fostul component al generaţiei de aur, Daniel Prodan, e alături de el.

Carlo Erdei joacă la echiapa de tineret, în prima ligă engleză. Acum se roagă ca tatăl lui să-şi revină. Maşina lui a intrat în plin şi cu mare viteză într-un alt autoturism pe o autostradă din apropierea Romei. Şi nu din vina lui, cred carabinerii!

Camioneta lovită de român se oprise brusc pe autostradă pentru că şoferul - un marocan care călătorea cu soţia şi cei patru copiii ai lor, greşise ieşirea, scrie presa din Peninsulă. O greşeală care a spulberat vieţile a şase români.

Unul dintre cei care şi-a pierdut viaţa fulgerător este din Timiş, dar locuieşte în Italia de mai bine de 5 ani. Ovidiu Florin Gabor, fusese în România chiar săptămâna trecută. Prietenii lui îl plâng.

Locul accidentului i-a cutremurat inclusiv pe medici şi pe anchetatori. Românii călătoreau cu foarte multe bagaje şi obiecte personale care s-au împrăştiat pe şosea. De 4 ore au avut nevoie echipele de la descarcerare să scoată morţii din maşină.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.