Antena Meniu Search
x

Tehnologie de vârf la Las Vegas

Televizorul ultra HD, telefonul curbat sau tehnologia prin care parolele de la dispozitivele high tech vor fi înlocuite cu poza de tip selfie

Vezi și

Televizorul ultra HD, telefonul curbat sau tehnologia prin care parolele de la dispozitivele high tech vor fi înlocuite cu poza de tip selfie

Sunt doar câteva dintre cele mai noi şi spectaculoase invenţii cu care ediţia 2015 a Târgului de Tehnologie de la Las Vegas vrea să dea lovitura. Târgul îşi deschide astăzi porţile şi promite şi alte premiere în cele 4 zile cât durează.

Avem parole la mail, la tablete, la telefoane. Atât de multe şi uneori atât de complicate încât e dificil să le ţinem minte pe toate. O echipă de inventatori prezentă la Târgul de tehnologie din Las Vegas susţine că a găsit rezolvarea. Printr-o aplicaţie de recunoaştere facială numită ONE IU. Compania producătoare speră ca, în timp, cu ajutorul acestei tehonolgii, parolele de pe diferite dispozitive să fie înlocuite cu pozele de tip "selfie."

Şi cel mai uşor laptop creat vreodată a fost adus la târg. Cântăreşte mai puţin de un kilogram şi este invenţia celor de la Lenovo.

Nici sud-coreenii de la Samsung nu au stat cu mâinile în sân. Ei au anunţat că vor lansa o nouă gamă de televizoare inteligente Ultra HD, ce se pot curba pentru o imagine ireproşabilă. Curbat e şi noul telefon prezentat de LG, al doilea din generaţia lui, ce-i drept, dar cu o rezoluţie mai bună şi un ecran mai mare.

În timp ce unii vin cu inovaţii, alţii revin în trecut. Sony, de exemplu, vrea să reînvie un dispozitiv de ascultat muzică, extrem de popular în anii '80. Şi anume, Walkman-ul.

Expoziţia din Las Vegas se întinde pe o suprafaţă egală cu 34 de terenuri de fotbal. 3500 de companii îşi expun produsele şi peste 160 de mii de oameni sunt asteptaţi să treacă pragul târgului Consumatorilor de Electronice de anul acesta, deschis până pe 9 ianuarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Tehnologie de vârf la Las Vegas