Antena Meniu Search
x

Temeri pentru siguranța lui Meghan Markle, în cel mai mare oraş din Fiji

Vizita ducesei de Sussex în cel mai mare oraş din Fiji s-a încheiat brusc. Din motive de securitate, Meghan Markle a fost scoasă de urgenţă din mijlocul mulţimii care o aştepta într-o piaţă din Suva.

Vezi și

Vizita ducesei de Sussex în cel mai mare oraş din Fiji s-a încheiat brusc. Din motive de securitate, Meghan Markle a fost scoasă de urgenţă din mijlocul mulţimii care o aştepta într-o piaţă din Suva. Cuplul princiar s-a putut odihni apoi într-un hotel de cinci stele, unde cazarea costă peste o mie de dolari pe noapte. 

Întâmpinată de sute de oameni, într-o piaţă publică pe care şi-a dorit să o viziteze, Meghan Markle nu a rezistat decât şase minute. Copleşită de căldură şi de aglomeraţia creată în jurul ei, ducesa a făcut un semn şi în doar câteva secunde a fost scoasă din mulţime. 

Fiji le-a oferit oaspeţilor regali condiţii de lux. Prinţul Harry şi Meghan stau în hotelul de cinci stele unde în urmă cu 65 de ani au fost cazaţi regina Elisabeta a doua şi prinţul Philip. Deschis în anul 1914, hotelul cu vedere la Oceanul Indian este preferat de elita britanică. Locul este o oază de linişte şi confort după o zi petrecută în cel mai mare oraş din Fiji. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri externe » Temeri pentru siguranța lui Meghan Markle, în cel mai mare oraş din Fiji