Antena Meniu Search
x

Terminatorul Arnold Schwarzenegger se ține de glume

La mai bine de trei decenii de la prima apariţie pe marile ecrane, Terminatorul este la fel de puternic dar, între timp, a mai căpătat şi simţul umorului. Arnold Schwarzenegger şi-a încântat fanii şi le-a tras şi o sperietură

Vezi și

La mai bine de trei decenii de la prima apariţie pe marile ecrane, Terminatorul este la fel de puternic dar, între timp, a mai căpătat şi simţul umorului. Arnold Schwarzenegger şi-a încântat fanii şi le-a tras şi o sperietură

Sute de fani în extaz l-au întâmpinat pe Arnold Schwarzenegger la Londra, la un spectacol în avanpremieră cu noul film "Terminator Genisys". Chiar dacă, între timp, a jucat multe alte roluri, inclusiv, în viaţa reală, pe cel de guvernator al Californiei, Arnold rămâne, probabil, pentru totdeauna, Terminatorul. Iar replica sa favorită rămâne cea pe care a făcut-o celebră peste noapte, în anii 80.

În noul film, personajele şi linia temporală s-au schimbat faţă de cele vechi. Dar replica Terminatorului nu lipseşte, chiar dacă a căpătat un ton ironic.

La fel de glumeţ a devenit sau poate a fost dintotdeauna Arnold şi în viaţa reală. A dovedit-o într-o altă acţiune de promovare a filmului, la Hollywood, în care a luat locul statuii Terminatorului din muzeul figurilor de ceară şi s-a distrat speriindu-i pe vizitatori.

Terminatorul a ieşit apoi pe străzi, a dialogat cu alte "statui vii", inclusiv cu unele cu propriul său chip, şi, bineînţeles, şi-a rostit din nou replica specifică, în cele mai diferite situaţii.

"Terminator Genisys", în care mai apar Emilia Clarke şi Jai Courtney, are premiera, în Statele Unite, la 1 iulie, iar în România două zile mai târziu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Terminatorul Arnold Schwarzenegger se ține de glume