Antena Meniu Search
x

TEROARE la un restaurant, după ce tânărul care spăla vasele l-a ucis pe bucătar și a luat mai mulți ostatici

Un angajat nemulţumit a împuşcat şi ucis o persoană, a rănit o alta, şi a luat mai multe persoane ostatice, într-o clădire din centrul istoric al Charleston, a anunţat primarul oraşului din Carolina de Sud.

Un angajat nemulţumit a împuşcat şi ucis o persoană, a rănit o alta, şi a luat mai multe persoane ostatice, într-o clădire din centrul istoric al Charleston, a anunţat primarul oraşului din Carolina de Sud.

Poliţiştii l-au împuşcat pe agresor, care este în stare critică, iar ostaticii au fost eliberaţi.

Un spălător de vase concediat a împuşcat un bucătar, ca răzbunare, şi a luat “un număr mic” de persoane ostatice într-un restaurant aglomerat din centrul turisitc al Charleston, a declarat unul dintre proprietarii localului.

„Atacatorul este un angajat nemulţumit”, a declarat primarul John Tecklenburg, într-o conferinţă de presă din apropiere de locul incidentului. “Nu este un act de terorism şi nu este o crimă rasială”, a adăugat el.

Pe acelaşi subiect

Peter Siegert, în vârstă de 73 de ani, şi fiul său, Peter Siegert al IV-lea, de 45 de ani, au declarat că, după ce mai multe chelneriţe şi angajaţi din bucătărie au ieşit din local, fără să spună nimic, un bărbat cu şorţ şi o armă a ieşit din bucătărie şi a încuiat uşa din faţă. “A spus ‘sunt noul rege al Charleston’”, au povestit martorii.

El le-a ordonat clienţilor să se aşeze pe podea, în partea din spate a restaurantului. Tatăl şi fiul au scăpat pe uşa din spate şi nu ştiu câţi oameni au rămas înăuntru.

Poliţia din Charleston a trimis trupe SWAT şi o unitate de genişti în zonă, iar oamenii au fost sfătuiţi să ocolească zona sau să stea în clădiri.

Localul se află în apropiere de biserica unde Dylan Roof a ucis nouă credincioşi de culoare, în iunie 2015. Roof a fost condamnat la moarte în dosar. De asemenea, se află în apropiere de portul unde peste 100 de vase de crozieră ancorează anual. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » TEROARE la un restaurant, după ce tânărul care spăla vasele l-a ucis pe bucătar și a luat mai mulți ostatici