Antena Meniu Search
x

Teroriştii au atacat şi în estul Parisului

Un bărbat - apropiat al celor doi - şi iubita lui, au luat ostatici într-un magazin evreiesc. Femei şi copii

Vezi și

Un bărbat - apropiat al celor doi - şi iubita lui, au luat ostatici într-un magazin evreiesc. Femei şi copii.

I-au ameninţat cu arma şi le-au cerut negociatorilor eliberarea "prietenilor" lor. Altfel, iau vieţi nevinovate. În această seară, unul dintre terorişti a fost lichidat. Iar cel de-al doilea, iubita lui, ar fi fugit înainte de asalt. Patru ostatici ar fi fost ucişi, potrivit unor surse din poliţie. Restul, eliberaţi. Doi jandarmi au fost răniţi în operaţiune. Azi, cel de-al doilea atac a instaurat la Paris panica. Focuri de arme, străzi blocate, explozii. Totul a stat închis. De la transport şi până la magazine.

După patru ore de groază şi un atac în forţă cu schimburi de focuri, teroristul care a luat ostatici într-un magazin din Paris a fost ucis. Victimele lui au scăpat însă cu viaţă.

Martorii i-au descris pe atacatori. D'Amedy Coulibaly, bărbatul căutat încă de ieri, după ce ar fi omorât o poliţistă la Montrouge. Cu el este iubita lui, Hayat Boumeddiene. CARTON SCHEMA Amândoi sunt apropiaţi ai fraţilor Kouachi. Asasinii de la Charlie Hebdo.

Cuplul de terorişti s-a baricadat în magazinul evreiesc şi a luat mai mulţi ostatici. Între ei, o familie întreagă. În momentul atacului de la magazinul evreiesc, fraţii Kouachi erau înconjuraţi de poliţie în nordul Parisului.

Cartierul din estul Parisului a fost izolat ca într-o blocadă militară. Nimeni nu intră, nimeni nu iese. Străzile au fost blocate de soldaţi înarmaţi ca de război, iar elicopterele survolează din aer.

La Paris încă domină haosul. Nici o informaţie nu este exactă. Forţele de ordine îşi numără răniţii, dar rămân în stare de alertă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Teroriştii au atacat şi în estul Parisului