Antena Meniu Search
x

Filmul celor 8 MINUTE DE TEROARE. Trei indivizi au provocat o baie de sânge în centrul Londrei

Două atacuri în 8 minute de teroare. Şapte oameni ucişi şi alţi 48 răniţi. Unii dintre ei sunt în stare critică în spitalele din Londra. Este bilanţul celui de-al treilea atentat care lovit Marea Britanie în doar două luni şi jumătate.

Vezi și

Două atacuri în 8 minute de teroare. Şapte oameni ucişi şi alţi 48 răniţi. Unii dintre ei sunt în stare critică în spitalele din Londra. Este bilanţul celui de-al treilea atentat care lovit Marea Britanie în doar două luni şi jumătate.

Din nou, panica a pus stăpânire pe un întreg oraş. Din nou, oameni nevinovaţi îşi pierd viaţa în timp ce se plimbă sau se distrează cu prietenii. 

Podul Londrei. Un loc plin de oameni care se se plimbă relaxaţi într-o seară de sămbătă. O dubă albă care merge şerpuit, cu viteză, se îndreaptă spre mulţime. Peste 20 de oameni sunt loviţi în plin.

Furgoneta îşi continuă drumul până la capătul podului, unde se izbeşte de geamul unui restaurant.

Este momentul în care cei trei bărbaţi ies din maşină şi merg spre Piaţa Borough. Un loc plin de terase şi baruri. Zgomutul primului atac scoate cilenţii din localuri.

Curioşi să vadă ce s-a întâmplat, sunt atacaţi cu cuţite de terorişti.

Teroriştii intră din local în local şi încep să lovească fără milă pe oricine le iese în cale. Pe urmele lor sunt poliţiştii înarmaţi. Intră şi ei în fiecare bar în încercarea de a-i prinde pe asasini.

După 8 minute teroriştii sunt împuşcaţi mortal. 

Patru ofiţeri au fost răniţi în timpul atacului. Unul dintre ei este în stare gravă. Un altul a intervenit chiar dacă era în timpul său liber. Starea lui e critică.

Asya Mustafa, o tânără de 16 ani care se întrepta spre casă, pe Podul Londrei, în momentul atacului este dispărută. Familia şi prietenii ei fac apeluri disperate pe reţelele de socializare în speranţa că cineva va putea da informaţii despre ea.

Clipele terorii au fost surprinse de turiştii cazaţi în zonă. Un bărbat a filmat totul de la geamul camerei sale de hotel.

Oamenii au fost evacuaţi cu mâinile deasupra capului şi duşi cât mai departe de locul atacului.

Ca şi în cazul atentatului de la concertul Ariannei Grande, englezii vor să arate întregii lumi că nu vor ceda în faţa terorii.

În acest moment nu există informaţii despre cei care au murit în timpul celor două atacuri. Printre ei nu s-ar afla niciun român. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Stiri externe » Filmul celor 8 MINUTE DE TEROARE. Trei indivizi au provocat o baie de sânge în centrul Londrei