Antena Meniu Search
x

Teroristul Salah Abdeslam a fost arestat la Bruxelles

Cel mai căutat om din Europa, teroristul Salah Abdeslam, a fost arestat într-o operaţiune încheiata cu scurt timp în urmă la Bruxelles. Se pare că bărbatul în vârstă de 26 de ani a fost rănit în urma schimbului de focuri.

Vezi și

Cel mai căutat om din Europa, teroristul Salah Abdeslam, a fost arestat într-o operaţiune încheiata cu scurt timp în urmă la Bruxelles. Se pare că bărbatul în vârstă de 26 de ani a fost rănit în urma schimbului de focuri.

UPDATE Autorităţile din Belgia confirmă arestarea lui Salah Abdeslam

Teroristul Salah Abdeslam a fost arestat preventiv, un complice al acestuia a fost împuşcat mortal, iar altul a fost rănit în schimburi de focuri cu poliţia belgiană, confirmă un membru al Guvernului Belgiei şi Parchetul General de la Bruxelles.

"L-am capturat", a transmis, prin Twitter, Theo Francken, secretar de stat pentru Migraţie şi Azil. Potrivit presei belgiene, Salah Abdeslam, căutat pentru implicare în atentatele de la Paris, a fost rănit la picior în schimbul de focuri cu poliţia în cartierul Molenbeek din Bruxelles. Un alt islamist a fost împuşcat mortal de poliţie, iar altul este rănit.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

"Parchetul General confirmă arestarea lui Salah Abdeslam în zona Molenbeek din Bruxelles", conform unui comunicat remis vineri seară.

Salah Abdeslam a fost rănit şi arestat preventiv în cursul unei operaţiuni a poliţiei în cartierul Molenbeek din Bruxelles.

Teroristul se ascundea într-o casă situată pe strada Quatre Vents din Bruxelles.Poliţia a tras focuri de armă şi a utilizat grenade în confruntările cu teroristul.

Charles Michel, premierul Belgiei, se consultă cu președintele Hollande și cu echipa de securitate

Amprentele digitale ale lui Salah Abdeslam fuseseră găsite într-un apartament din Bruxelles. În vârstă de 26 de ani, Salah Abdeslam este fratele lui Brahim Abdeslam, unul dintre teroriştii care s-au aruncat în aer la Paris pe 13/14 noiembrie 2015.

Salah Abdeslam, născut în Belgia într-o familie marocană, este suspectat că a încercat să comită un atentat în arondismentul al XVIII-lea din Paris. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Teroristul Salah Abdeslam a fost arestat la Bruxelles