Antena Meniu Search
x

Theresa May stârneşte zâmbete cu o nouă reprezentaţie de dans

Theresa May are un talent ascuns: dansul! Cel puţin asta consideră ea, pentru că realitatea este departe de a-i confirma impresia. Premierul britanic a arătat lumii că se pricepe la diplomaţie, dar - când vine vorba despre dans - e indicat să-i lase pe cei care într-adevăr simt ritmul.

Vezi și

Theresa May are un talent ascuns: dansul! Cel puţin asta consideră ea, pentru că realitatea este departe de a-i confirma impresia. Premierul britanic a arătat lumii că se pricepe la diplomaţie, dar - când vine vorba despre dans - e indicat să-i lase pe cei care într-adevăr simt ritmul. Altfel nu ar fi ajuns vedeta Internetului cu prestaţiile sale artistice din timpul turneului oficial în Africa.

Îmbrăcată într-o ţinută bleumarin, Theresa May pare decisă să facă facă situaţiei. Doamna încearcă să ţină pasul cu cercetaşii şi să arate lumii că şi politicienii ştiu să se distreze. 

În aplauzele spectatorilor, premierul britanic îşi încheie prestaţia cu o piruetă. Nu este prima oară, însă, când Theresa May dansează în public. 

În urmă cu doar două zile, Theresa May a dansat alături de elevii unei şcoli din Cape Town. Filmare care a generat hohote de râs în rândul publicului. 

Dovada sunt miile de glume apărute în mediul online. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Theresa May stârneşte zâmbete cu o nouă reprezentaţie de dans