Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tineri români, morţi pe o autostradă din Ungaria. Impactul a fost atât de puternic, încât motorul maşinii s-a desprins de caroserie

Doi tineri români şi-au pierdut viaţa pe o autostradă din Ungaria, după ce maşina în care se aflau a lovit un autobuz, iar apoi s-a răsturnat într-un şanţ. Impactul a fost atât de puternic, încât motorul autoturismului s-a desprins de caroserie.

de Redactia Observator

la 28.05.2024 , 12:58

Tragedia a avut loc pe autostrada 54, în Ungaria. 

O mașină cu număr de înmatriculare polonez se îndrepta spre Kecskemét, dinspre Bócsa, când a început să depășească. Șoferul a văzut că nu poate finaliza manevra, a frânat, însă autoturismul a virat în diagonală și a lovit lateralul autobuzului, apoi s-a răsturnat în șanț.

Impactul a fost teribil, motorul maşinii fiind practic smuls de forţa coliziunii, scrie vira.hu. Şoferul şi pasagerul au rămas încarceraţi în maşina compelt distrusă, fiind eliberaţi dintre fiare de pompieri.

Articolul continuă după reclamă

Tineri români, morţi pe o autostradă din Ungaria

Pe acelaşi subiect

Din nefericire, cei doi tineri, ambii cetăţeni români în vârstă de 20 de ani, nu au mai putut fi salvaţi. Au murit din cauza rănilor suferite. 

În autobuz şoferul şi 11 pasageri, doi dintre ei fiind răniți ușor.

Tronsonul afectat în urma accidentului a fost închis circulației ore întregi. Circumstanțele producerii tragediei sunt investigate de poliţiştii din Kecskemét. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi stat peste program la muncă, doar pentru a scăpa de îndatoriri personale?
Observator » Stiri externe » Tineri români, morţi pe o autostradă din Ungaria. Impactul a fost atât de puternic, încât motorul maşinii s-a desprins de caroserie