Antena Meniu Search
x

Ținuta de 165 de mii de dolari a Melaniei Trump, în vizorul jurnaliştilor (Video)

Garderoba Melaniei Trump a intrat din nou în vizorul jurnaliştilor. De data aceasta, din cauza preţului nebănuit de mare. 165 de mii de dolari au costat hainele pe care Prima Doamnă a Statelor Unite le-a purtat în timpul vizitei de stat din Marea Britanie.

de Redactia Observator

la 08.06.2019, 11:54

Vezi și

Garderoba Melaniei Trump a intrat din nou în vizorul jurnaliştilor. De data aceasta, din cauza preţului nebănuit de mare. 165 de mii de dolari au costat hainele pe care Prima Doamnă a Statelor Unite le-a purtat în timpul vizitei de stat din Marea Britanie. În doar trei zile, soţia preşedintelui Donald Trump a schimbat opt ţinute.

Din momentul în care a decolat din SUA şi până la revenirea acasă, Melania Trump a arătat impecabil. Cea mai scumpă ţinută a costat 72 de mii de dolari.

Surprinzător, valoarea uriaşă a fost dată de geanta Hermes, evaluată la 50 de mii de dolari. Dar Prima Doamnă şi-a atras şi critici.

Mulţi internauţi o acuză de lipsă de respect, pentru că a purtat ochelari de soare la omagiul adus soldaţilor care au murit în Al Doilea Război Mondial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Ținuta de 165 de mii de dolari a Melaniei Trump, în vizorul jurnaliştilor (Video)