Antena Meniu Search
x

Video Tobogan gonflabil smuls de vânt şi răsturnat în mijlocul mașinilor, pe un drum din Kuweit. Unul dintre copii a fost izbit de trotuar

Doi copii au scăpat teferi, după ce toboganul gonflabil în care se jucau a fost aruncat de vânt în mijlocul unui bulevard. Întâmplarea a avut loc în Kuweit şi a fost surprinsă în totalitate de un martor. 

de Redactia Observator

la 02.02.2024, 12:44

Vezi și

Imaginile arată cum un copil a fost aruncat pe trotuar imediat după ce toboganul a fost luat de vântul puternic. Mai apoi, un alt băiat reuşeşte să scape şi traversează în fugă, prina faţa maşinilor care circulă cu viteză redusă. Un adult îngrijorat este văzut alergând spre locul cu pricina, pentru a lua copiii și a-i duce în siguranță. 

Motivul incidentului ar putea fi dat de faptul că structura nu fusese bine fixată la sol. 

Castel gonflabil smuls de vânt și aruncat 150 de metri prin aer. Tatăl a murit, fiica de 3 ani a fost grav rănită

În iulie, un bărbat a murit, iar fiica sa a fost grav rănită într-un parc acvatic din Franţa, după ce castelul lor gonflabil a fost luat pe sus de vânt şi aruncat în aer aproximativ 150 de metri.

Tragedia a avut loc la Wonderland Waterpark din Saint-Maximin-La-Sainte-Baume, în regiunea Var din sudul Franței, când tatăl în vârstă de 35 de ani și fetița lui de 3 ani se aflau pe toboganul gonflabil. O rafală a ridicat castelul din apă și l-a aruncat violent prin parc, cu victimele prinse înăuntru. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Stiri externe » Tobogan gonflabil smuls de vânt şi răsturnat în mijlocul mașinilor, pe un drum din Kuweit. Unul dintre copii a fost izbit de trotuar