Antena Meniu Search
x

Video Toropit de căldură, un koala şi-a găsit oaza de răcoare lângă o stropitoare, în Australia

Canicula din Australia şi-a pus amprenta şi în rândul animalelor. Un koala a încercat să scape de arşiţă, găsindu-şi refugiul în curtea unei case. Animalul s-a răcorit lângă o stropitoare, unde a putut să se şi hidrateze.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 01.12.2020, 08:13

Animăluţul s-a hidratat şi răcorit
Un koala şi-a găsit oaza de răcoare lângă o stropitoare - Reddit/fyxr
  • Un koala s-a răcorit minute bune cu apa de la stropitoarea dintr-o curte
  • Scena a avut loc în Queensland, Australia

Un koala şi-a găsit refugiul în curtea unei case, unde s-a răcorit cu apa de la o stropitoare. În acel moment, termometrele arătau că sunt 41 de grade în Queensland, Australia, locul unde a fost surprins animăluţul. 

Din imagini se poate observa cum ursuleţul koala se simte ca acasă în curtea din spate a unui localnic. Din cauza caniculei, animăluţul s-a jucat minute în şir în apă, pentru a scăpa de toropeală. Acesta şi-a afundat capul în apă, s-a hidratat şi şi-a mai răcorit blana. 

Întreaga scenă a fost filmată şi postată pe reţelele de socializare, devenind virală în rândul internauţilor, potrivit dailymail.co.uk.

''Îi place foarte mult! Ce drăguţ este!'', a scris un om.

Un alt utilizator a spus că oferirea adăpostului animalelor în timpul valurilor de căldură este importantă pentru bunăstarea lor.

Autorităţile locale recomandă ca în timpul caniculei, una dintre cele mai bune modalități de a îngriji viața sălbatică este de a le oferi apă proaspătă într-un castron, pus în împrejurimi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Toropit de căldură, un koala şi-a găsit oaza de răcoare lângă o stropitoare, în Australia