Antena Meniu Search
x

Tory Lanez susţine că a fost condamnat pe nedrept la închisoare, după ce a împuşcat-o pe Megan Thee Stallion. "Nu o să-mi cer scuze"

Rapperul Tory Lanez insistă că a fost condamnat pe nedrept pentru că a împușcat-o pe Megan Thee Stallion în picioare, după o ceartă aprinsă între cei doi, în anul 2020, transmite BBCLanez a fost condamnat la 10 ani de închisoare săptămâna aceasta, după ce a fost găsit vinovat de atacul din Hollywood Hills.

de Redactia Observator

la 11.08.2023, 14:51

Tory Lanez susţine că a fost condamnat pe nedrept la închisoare, după ce a împuşcat-o pe Megan Thee Stallion. "Nu o să-mi cer scuze"
Tory Lanez susţine că a fost condamnat pe nedrept la închisoare, după ce a împuşcat-o pe Megan Thee Stallion. "Nu o să-mi cer scuze" - Profimedia Images

Rapperul a negat că i-ar fi cerut cântăreței să "danseze", înainte de a trage cu arma, în timp ce se certau. Într-o postare pe Instagram, el a spus că este nevinovat, adăugând: "Refuz să-mi cer scuze pentru ceva ce nu am făcut". 

Asta vine după o declarație făcută de avocatul său Jose Baez în fața tribunalului din Los Angeles, unde Lanez a fost condamnat marți. Baez le-a spus reporterilor că clientul său este "incredibil de regretat, rușinat și jenat". "În ceea ce privește acțiunile sale, nu a făcut altceva decât să se scuze".

Îşi asumă responsabilitatea doar pentru "toate momentele verbale și intime pe care le-a împărtășit" cu Megan

În propria sa declarație în fața instanței, Lanez, pe numele real Daystar Peterson, a spus că și-a acceptat responsabilitatea pentru ceea ce "a făcut greșit în acea noapte", fără a spune exact la ce se referea.

Pe acelaşi subiect

Dar postarea de pe contul de Instagram al rapperului originar din Canada spunea că acesta a vrut doar să-și asume responsabilitatea pentru "toate momentele verbale și intime pe care le-au împărtășit". "În niciun fel nu mi-am cerut scuze pentru acuzațiile pentru care sunt condamnat pe nedrept", a scris el.

Câștigătoarea Grammy Megan a trebuit să se opereze după împuşcătură, care s-a întâmplat când ea și Lanez au părăsit o petrecere găzduită de Kylie Jenner pe 12 iulie 2020. Atacul s-a petrecut în timpul unui conflict pe tema talentului său la rap, când fostul cuplu a coborât din mașina în care se deplasau, arată date din anchetă. 

Megan a mărturisit că s-a confruntat cu abuzuri după ce a început procesul

De când a prezentat acuzațiile, Megan spune că s-a confruntat cu abuzuri și a spus la audierea de sentință de marți că "nu a trăit nicio zi de pace" de atunci. Într-o declarație, aceasta a mărturisit: "Încet, dar sigur, mă vindec și mă întorc, dar nu voi fi niciodată la fel". 

Judecătorul care l-a condamnat pe Lanez l-a criticat pentru că a încercat să "o intimideze pe doamna Pete și să-i reducă la tăcere adevărurile pentru a nu fi auzite". În timpul procesului, avocații lui Lanez au sugerat că prietena lui Megan, Kelsey Harris, care se afla în vehicul, ar fi putut să-și fi împușcat prietena din gelozie. Ea a negat asta.

Apărarea sa a spus că intenționează să facă apel împotriva sentinței sale, susținând că au existat probleme cu procesul. Lanez a fost condamnat pentru trei infracțiuni în decembrie - atac cu o armă de foc semi-automată; a avea o armă de foc încărcată, neînmatriculată într-un vehicul; și descarcarea unei arme de foc cu neglijență gravă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Tory Lanez susţine că a fost condamnat pe nedrept la închisoare, după ce a împuşcat-o pe Megan Thee Stallion. "Nu o să-mi cer scuze"