Antena Meniu Search
x

Video Traficul de arme de foc pe Facebook, continuă. Cei care vor să vândă sau să cumpere pot încălca regulile de zece ori înainte de a fi pedepsiți

Facebook susține că vânzarea de arme prin intermediul reţelei de socializare este interzisă. Însă interdicţia nu este chiar atât de strictă, au descoperit jurnaliştii americani. Cumpărătorii și vânzătorii pot încălca regula de zece ori înainte de a le fi blocat accesul pe aplicație. 

de Redactia Observator

la 10.06.2022, 08:03

Vezi și

Măsura a fost impusă încă din 2016, însă atacurile armate din Statele Unite au scos la iveală cât de ușor își pot procura oamenii armele, chiar de pe rețelele de socializare. Platformele de acest tip permit utilizatorilor, fie că este vorba de tineri minori sau de persoane cu antecedente penale, să facă tranzacții fără restricționări, indică specialiștii.

Facebook a evitat, să comenteze situația și susține că moderatorii platformei controlează în mod corespunzător vânzările de arme din aplicație. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Traficul de arme de foc pe Facebook, continuă. Cei care vor să vândă sau să cumpere pot încălca regulile de zece ori înainte de a fi pedepsiți