Antena Meniu Search
x

TRAGEDIE fără margini! Au plecat în luna de miere, în Fiji, însă mireasa a intrat în COMĂ după un șoc septic și a murit la spital: "Am apucat să-i spun cât de mult o iubesc"

Doi proaspăt însurăței au plecat să-și petreacă luna de miere în Fiji, însă mireasa a intrat în comă, în urma unui șoc septic, și a murit la spital.

Doi proaspăt însurăței au plecat să-și petreacă luna de miere în Fiji, însă mireasa a intrat în comă, în urma unui șoc septic, și a murit la spital, scrie Daily Mirror.

Potrivit sursei citate, Kelly Clarke (24 de ani), asistentă medicală la un spital de copii din Westmead (Australia), a început să se simtă rău miercuri, în timp ce se afla în luna de miere, în Fiji, însă a crezut că este ceva de la stomac și s-a dus să se culce.

Însă, a doua zi starea ei s-a înrăutățit și a fost transportată de urgență la spital. Inițial, s-a crezut că are febră tiroidă, însă apoi tânăra a intrat în șoc septic și a murit vineri la spital.

Pe acelaşi subiect

Soțul ei, Chase, a povestit pentru presa locală că a apucat să-i spună cât de mult o iubește, înainte de muri.

"Am vorbit cu ea și mi-a spus că ți este frică de moarte. Eu i-am spus că o iubesc și că o voi scoate din spital și totul va fi bine. Avea dureri cumplite, abia putea vorbi cu mine", a povestit tânărul devastat.

Potrivit medicilor, tânăra mireasă ar fi fost diagnosticată cu lupus, în acest an, iar tratamentul cu steroizi pe care l-a urmat i-a afectat sistemul de imunitate. Astfel că o pneumonie puternică i-a adus moartea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » TRAGEDIE fără margini! Au plecat în luna de miere, în Fiji, însă mireasa a intrat în COMĂ după un șoc septic și a murit la spital: "Am apucat să-i spun cât de mult o iubesc"