Antena Meniu Search
x

TRAGEDIE fără margini! CINCI COPII, cu vârste cuprinse între 4 și 11 ani, au ARS DE VII împreună cu tatăl lor, după ce casa în care locuiau a luat foc (FOTO, VIDEO)

O tragedie fără margini s-a petrecut în Țara Galilor, unde cinci copii, cu vârste cuprinse între 4 și 11 ani, au ars de vii împreună cu tatăl lor.

O tragedie fără margini s-a petrecut în Țara Galilor, unde cinci copii, cu vârste cuprinse între 4 și 11 ani, au ars de vii împreună cu tatăl lor.

Cumplita tragedie s-a petrecut, luni, în localitatea Llangammarch Wells, din Țara Galilor. 

Potrivit anchetatorilor, se pare că incendiul a izbucnit în miez de noapte, când David Cuthbertson (60 de ani) și cei opt copiii ai săi dormeau.

Pe acelaşi subiect

Trei dintre copii, unul de 13 ani, unul de 12 și un altul de 10, au reușit să scape din flăcările mistuitoare, însă tatăl lor și ceilalți frați au avut parte de un sfârșit cumplit.

Daily Mirror prezintă imagini cu locuința bărbatului făcută scrum.

Polițiștii nu au reușit încă să identifice cadavrele victimelor, ținând cont de faptul că flăcările au mistuit pur și simplu totul.

Cauza incendiului nu se cunoaște încă.

David Cuthbertson își creștea singur copiii, după ce soția sa a plecat de acasă, după ce a suferit un atac cerebral și nu mai putea avea grijă de copii.

"Sunt pur și simplu șocat și devastat de cele întâmplate. Era o familie numeroasă, cu un tată iubitor. Locuiau de mult timp în acea casă, pe care o închiriaseră", a declarat consilierul local Tim Van-Rees.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » TRAGEDIE fără margini! CINCI COPII, cu vârste cuprinse între 4 și 11 ani, au ARS DE VII împreună cu tatăl lor, după ce casa în care locuiau a luat foc (FOTO, VIDEO)