Antena Meniu Search
x

Update: 4 moldoveni au murit şi alţi doi au fost răniţi în urma prăbuşirii unui avion, în Atlantic

Un avion s-a prăbuşit în Atlantic la scurt timp după ce a decolat de pe aeroportul din Abidjan. Deocamdată, nu sunt informaţii despre eventualele victime.

Un avion s-a prăbuşit în Atlantic la scurt timp după ce a decolat de pe aeroportul din Abidjan. Potrivit AFP la bordul avionului erau 6 moldoveni, dintre care 4 au murit.

Update ora 15.25: 10 persoane erau la bordul avionului care transporta materiale pentru armata franceză. Este vorba despre 6 moldoveni şi 4 francezi. Patru moldoveni au murit în urma prăbuşirii avionului, iar alţi doi au fost răniţi. Cei doi francezi, de asemenea, sunt răniţi, spun echipele de intervenţie.

Primele imagini de la locul tragediei arată că avionul a fost distrus în urma prăbuşirii. Epava s-a făcut bucăţi, spun echipele de intervenţie.

Este vorba despre un avion de transport care avea la bord materiale pentru armata franceză. Cel puţin 4 persoane au murit în tragedie, spun autorităţile.

Echipele de intervenţie au declanşat operaţiunea pentru recuperarea cadavrelor din ocean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Update: 4 moldoveni au murit şi alţi doi au fost răniţi în urma prăbuşirii unui avion, în Atlantic