Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tragedie înainte de Crăciun. Microbuz plin cu asistente medicale, impact mortal cu un camion românesc, pe un drum din Slovacia

Un tragic accident de circulație s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, la Zvolen, în Slovacia, unde un camion românesc s-a izbit de un microbuz care transporta asistente medicale. Femeile se întorceau acasă din Austria, aşteptând cu nerăbdare să-i vadă pe cei dragi. Din păcate, pentru una dintre ele impactul a fost fatal, scrie publicaţia Noviny.sk.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 22.12.2023, 15:11

Nenorocirea a avut loc joi, pe şoseaua care duce de la Zólyom la Gyetva. Puţin după ora 2:00, un microbuz în care se aflau şoferul şi şase asistente slovace, în drum spre casă din Austria pentru sărbătorile de Crăciun, s-a ciocnit frontal cu un camion românesc. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Microbuz românesc, accident mortal pe un drum din Slovacia

Pe acelaşi subiect

Din nefericire, una dintre cele şase femei, care stătea lângă fereastră în momentul impactului, nu a supraviețuit, iar o altă asistentă a fost rănită şi transportată de urgenţă, cu răni grave, la spitalul din Bésztercebánya. Celelalte femei au fost rănite uşor, fiind tratate la spitalul din Zólyom.

Ambii șoferi au scăpat nevătămați. 

Secțiunea de drum afectată, în urma accidentului, a fost închisă de poliție mai multe ore, pentru ca poliţiştii să poată face cercetările la faţa locului.

Din primele constatări, se pare că şoferul microbuzului ar fi adormit la volan, intrând pe contrasens. Ancheta este în plină desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Tragedie înainte de Crăciun. Microbuz plin cu asistente medicale, impact mortal cu un camion românesc, pe un drum din Slovacia