Antena Meniu Search
x

Trei copii cu vârste între 9 şi 11 ani au fost uciși de lei în timp ce îşi căutau vacile pierdute într-o pădure din Tanzania

Trei copii au fost uciși de mai mulţi de lei de lângă rezervația naturală Ngorongoro din Tanzania în timp ce încercau să-şi găsească vitele pierdute.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 07.08.2021, 08:29

Trei copii au fost ucişi de lei
Trei copii au fost ucişi de lei - Profimedia

Cu vârste cuprinse între 9 şi 11 ani, copiii tocmai se întorseseră de la școală și pășiseră într-o pădure pentru a căuta animalele, a spus Justine Masejo, șeful poliției Arusha, potrivit 20 minutes.

Copiii făceau parte din aceeaşi familie

Situat în nordul țării, Ngorongoro, un crater cunoscut în întreaga lume pentru peisajele și viața sa sălbatică, este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Șeful poliției a cerut oamenilor care locuiesc în zonă să ia măsuri de precauție împotriva animalelor feroce, mai ales atunci când își trimit copiii să îngrijească vitele.

Tanzania permite păstorilor să trăiască în parcurile naționale și să-și ducă animalele la păscut în regiunile unde trăiesc animalele sălbatice. Dar conflictele dintre oameni și animale, recum cu lei și elefanți, sunt frecvente, aceștia atacând uneori locuitorii, animalele sau distrugând culturile. Anul trecut, Tanzania a găsit peste 36 de lei în Parcul Național Serengeti, lângă Ngorongoro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Trei copii cu vârste între 9 şi 11 ani au fost uciși de lei în timp ce îşi căutau vacile pierdute într-o pădure din Tanzania