Antena Meniu Search
x

Video Trei pacienți cu coronavirus au murit într-un incendiu, în secţia de terapie intensivă a unui spital din Bangladesh

Pacienții, care erau conectaţi la ventilatoare, în unitatea de terapie intensivă a spitalului, au murit în urma incendiului, deşi s-a declanşat o evacuare imediată, a spus Nazmul Haque, directorul spitalului.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 17.03.2021, 17:33

Trei morţi, după un incendiu izbucnit în secţia ATI Covid a unui spital din Bangaldesh - Profi Media

Nu a fost clar imediat ce a cauzat incendiul, a declarat un oficial al serviciului de pompieri. Spitalele se luptă să facă față unei noi creșteri a infecțiilor cu coronavirus în Bangladesh, care a raportat 559.168 de cazuri și 8.571 de decese, scrie Reuters.

Incendiu la o secţie Covid din Bangladesh, trei morţi

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

"Alţi 11 pacienți ai unității de terapie intensivă, dedicată pacienților cu Covid-19, au fost, de asemenea, evacuați de la terapia intensivă în urma incendiului. Ulterior, aceștia au fost transferați la unitatea de arsuri și la terapia intensivă a vechii clădiri", a adăugat oficialul.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 8 dimineaţa, provocând fum dens în interiorul unității ATI, în cel mai mare spital de stat al țării. Trei pacienți care au beneficiat de asistență au murit în timpul transferului la spitalul Dhaka Medical College. Se pare că incendiul a pornit de la un dispozitiv instalat lângă unul dintre paturi, dar oficialii încă nu au aflat cauza exactă a incendiului.

Trei unități de pompieri au stins focul după aproape o oră de la producerea acestuia, a declarat Quamrul Hasan, ofițer de serviciu la serviciul de pompieri. Directorul spitalului a declarat că nu au reușit să controleze situația cu ajutorul unui extinctor. Un total de 14 pacienți se aflau în sala de terapie intensivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Trei pacienți cu coronavirus au murit într-un incendiu, în secţia de terapie intensivă a unui spital din Bangladesh