Antena Meniu Search
x

Trei români au murit într-un accident şocant în Anglia: 'Nu mi-am imaginat niciodată că o să pleci atât de devreme' (Foto)

Trei români şi-au pierdut viaţa într-un accident şocant în Anglia. Cei trei se aflau într-o maşină care a fost împinsă pe contrasens de un şofer neatent.

Trei romani au murit intr-un groaznic accident produs in orasul Corby din Anglia - Facebook

Trei români şi-au pierdut viaţa într-un accident şocant în Anglia. Cei trei se aflau într-o maşină care a fost împinsă pe contrasens de un şofer neatent.

Totul s-a întâmplat pe 12 februarie, în jurul orei 07.20, pe şoseaua A427 din Marea Britanie, în zona oraşului Corby.

Ciprian Merlă, în vârstă de 22 de ani, se afla la volanul unui autoturism marca Peugeot 407.

În maşină se mai afla un tânăr, tot de 22 de ani, din Suceava, dar şi o fată de 20 de ani.

Pe acelaşi subiect

La un moment dat, un şofer a încercat să depăşească maşina românilor, iar pentru că din sens opus se apropia o altă maşină, Ciprian a încercat să îl protejeze pe şoferul care s-a aventurat în depăşirea riscantă, însă maşina sa a fost acroşată şi împinsă pe contrasens.

Cei trei romani au murit pe loc in urma accidentului produs in orasul Corby din Anglia

Peugeot-ul românilor s-a izbit violent de un Ford Focus condus de un tânăr 23 de ani.

În urma accidentului, cei trei români au murit pe loc, iar şoferul Ford-ului se zbate între viaţă şi moarte, având puţine şanse de supravieţuire.

Potrivit presei din Marea Britanie, poliţiştii nu au reuşit încă să desluşească modul în care s-a produs accidentul şi au cerut ajutorul oricărei persoane care se afla pe şosea în momentul accidentului.

Zeci de prieteni ai românilor au postat mesaje de adio pe Facebook.

"Nu mi-am imaginiat niciodată că o să pleci atât de devreme. Odihneşte-te în pace suflete. Aş vrea să blestem, dar nu ştiu pe cine. Aş vrea să înjur, dar să îmi zici tu pe cine. Prea devreme ai plecat şi fără bilet de întors. O să ne revedem curând", a scris vărul lui Jony, tânărul de 22 de ani, din Suceava, care a murit în accidentul din Anglia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Trei români au murit într-un accident şocant în Anglia: 'Nu mi-am imaginat niciodată că o să pleci atât de devreme' (Foto)