Antena Meniu Search
x

Tren de mare viteză sărit de pe şine, în Italia. Doi morţi, peste 30 de răniţi, e bilanţul provizoriu al victimelor

Un tren de mare viteză a sărit de pe şine, în Italia. Sunt doi morţi, peste 30 de răniţi, iar acesta e bilanţul provizoriu al victimelor.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 06.02.2020, 10:03

Un tren de mare viteză a sărit de pe şine, în Italia. Sunt doi morţi, peste 30 de răniţi, iar acesta e bilanţul provizoriu al victimelor.

Două persoane au murit și aproximativ treizeci au fost rănite, acesta fiind bilanţul provizoriu al victimelor accidentului pe linia de mare viteză, lângă Ospedaletto Lodigiano (în provincia Lodi). Un tren a deraiat și mai multe vagoane s-au răsturnat.

Cei doi morţi sunt mecanicii de tren. La bordul trenului erau 28 de pasageri, pe lângă personalul Trenitalia. Dintre răniți, aproximativ 30, unul ar fi grav, dar fără ca viaţa să îi fie pusă în pericol, scrie La Republica.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Trenul plecase din Milano la 5.10 dimineața. Potrivit anchetatorilor, locomotiva, după ce a sărit de pe şine a deraiat complet şi s-a răsturnat. S-a lovit de mai multe balize de pe cealaltă linei şi s-a oprit într-o clădire. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Tren de mare viteză sărit de pe şine, în Italia. Doi morţi, peste 30 de răniţi, e bilanţul provizoriu al victimelor