Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Trump s-a plâns că Melania nu-i mai cumpără bacon, de scump ce e: "Aș vrea niște bacon bun, iubito. Şi ea a spus: Nu, scuze, este prea scump"

Donald Trump a făcut o afirmație cât se poate de bizară, la un miting electoral din Philadelphia, statul Pennsylvania. Fostul președinte al Statele Unite a spus că Melania, soția lui, nu îi mai cumpără bacon din cauza scumpirilor.

de Redactia Observator

la 24.06.2024 , 16:15

fostul președinte al SUA Donald Trump
Trump s-a plâns că Melania nu-i mai cumpără bacon, de scump ce e: "Aș vrea niște bacon bun, iubito. Şi ea a spus: Nu, scuze, este prea scump" - Profimedia Images

"Nici eu nu mai cumpăr bacon, e prea scump! Aș vrea niște bacon bun, iubito. Şi ea a spus: Nu, scuze, este prea scump", a declarat Donald Trump. Reacția publicului a fost firavă, semn că susținătorii magnatului nu au înțeles dacă este vorba de o glumă sau Trump chiar susține că nu mai are bani de bacon.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Donald Trump declarase că prețul șuncii a crescut cu 100% sub administrația Biden, o afirmație pe care CNN o consideră falsă, argumentând că baconul s-a scumpit cu doar 17% din 2020 și până în mai 2024.

Articolul continuă după reclamă

Donald Trump i-a îndemnat pe creștinii evanghelici din SUA să-l voteze la alegerile din noiembrie

Pe acelaşi subiect

Fostul preşedinte american Donald Trump i-a îndemnat sâmbătă pe evanghelici să voteze în masă la alegerile prezidenţiale din noiembrie pentru a-l ajuta să câştige, promiţând că va proteja "cu înverşunare" libertatea religioasă dacă va fi ales, notează AFP.

"Evanghelicii şi creştinii nu votează atât de mult pe cât ar trebui", a afirmat candidatul de dreapta într-un hotel din Washington, în faţa sutelor de participanţi la conferinţa coaliţiei "Faith and Freedom" (Credinţă şi libertate).

"Ei merg la biserică în fiecare duminică, dar nu votează. Şi trebuie să ne asigurăm că votează, doar de această dată", a spus el. "Peste patru ani, nu veţi fi obligaţi să votaţi, bine? Peste patru ani nu votaţi, nu-mi pasă", a adăugat el cu jumătate de gură, stârnind râsete în public, potrivit Agerpres.

Omul de afaceri le-a dat asigurări evanghelicilor, care au jucat un rol important în ascensiunea sa la putere în 2016 şi dintre care mulţi dintre care îi sunt foarte loiali, că le va apăra credinţa.

Fostul președinte a denunțat "discriminarea" şi "persecuţia" creștinilor în Statele Unite

El le-a permis deja să câştige o victorie istorică în privinţa avortului prin numirea a trei judecători conservatori la Curtea Supremă, instituţia care, în 2022, a sfârşit prin a arunca în aer garanţia federală a avortului.

"Vom proteja creştinii în şcolile noastre, în armata noastră, în administraţia noastră, la locurile noastre de muncă, în spitalele noastre", a spus el.

"Vom crea, de asemenea, o nouă misiune federală pentru combaterea prejudecăţilor anti-creştine", al cărei obiectiv va fi să ancheteze "discriminarea" şi "persecuţia" creştinilor în Statele Unite, a declarat Trump.

Fostul preşedinte a afirmat că tabăra democrată a rivalului său, actualul şef al statului Joe Biden, încearcă să-i "reducă la tăcere" şi să-i "demoralizeze" pe creştini.

"Ei nu vor să votaţi, de aceea trebuie să votaţi", a spus Donald Trump. "Dacă votaţi, nu putem pierde", a subliniat el. Mulţimea a răspuns scandând "Votează, votează, votează" în timp ce îl aplauda pe magnat.

Donald Trump se va confrunta cu Joe Biden într-o dezbatere televizată joia viitoare, cu patru luni înaintea alegerilor prezidenţiale, reaminteşte AFP.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat probleme în obţinerea adeverinţelor care vă atestă vechimea în muncă?
Observator » Stiri externe » Trump s-a plâns că Melania nu-i mai cumpără bacon, de scump ce e: "Aș vrea niște bacon bun, iubito. Şi ea a spus: Nu, scuze, este prea scump"