Antena Meniu Search
x

Video Trupa Spice Girls aniversează 30 de ani de la înfiinţare. Poșta Regală din UK a lansat o colecție de timbre speciale

Trupa Spice Girls aniversează 30 de ani de la înfiinţare cu o colecție de timbre speciale, oferite de Poșta Regală din Marea Britanie, Royal Mail. Este pentru prima dată când serviciul poștal dedică o astfel de colecţie unui grup de muzică pop feminin.

de Redactia Observator

la 06.01.2024, 10:01

Vezi și

Zece dintre timbre ilutsrează momente din concertele grupului, iar restul de cinci includ imagini din sesiunile promoţionale pentru filmul "Spice World", din 1997. Fiecare dintre cele cinci membre ale grupului va avea propriul timbru. Trupa Spice Girls a luat naştere în anul 1994 și a cunoscut succesul odată cu primul single, "Wannabe", ce a ajuns în fruntea topurilor muzicale din aproape 40 de ţări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Trupa Spice Girls aniversează 30 de ani de la înfiinţare. Poșta Regală din UK a lansat o colecție de timbre speciale