Antena Meniu Search
x

Trupurile a două fetițe au fost descoperite, la câteva ore distanță, în apele unui râu din Florida

Trupurile a două fete au fost descoperite, la câteva ore distanță în apele unui râu din Florida. Potrivit oamenilor legii, cele două victime aveau 10, respectiv 12 ani.

de Redactia Observator

la 23.06.2021, 11:07

Trupurile a două fetițe au fost descoperite, la câteva ore distanță, în apele unui râu din Florida
Trupurile a două fetițe au fost descoperite, la câteva ore distanță, în apele unui râu din Florida - WSVN

Prima fetiță a fost descoperită, fără viață, în jurul prânzului, iar cea de-a doua a fost descoperită în jurul orei locale 20.45, potrivit locotenentului de poliție Mike Santiago, scrie NBC News. Autoritățile nu au reușit însă să descopere dacă există o legătură între cele două victime.

“În acest moment nu putem spune dacă sunt rude. Cea mai mică fetiță abia a fost descoperită. Detectivii încearcă să rezolve acest mister”, au spus oamenii legii. 

Localnicii povestesc că pe una dintre fetițe au observat-o prin cartier, iar polițiștii presupun că cele două vicime se aflau împreună în momentul tragediei, însă nu au stabilit încă dacă se mai afla și o a treia persoană cu ele. 

“Este o situație îngrijorătoare. Avem două minore decedate în apă. Detectivii încearcă să descopere dacă există martori care îi poate ajuta cu detalii despre cele două sau dacă există camere de supraveghere în zonă”. 

Lauderhill este un orășel cu 71.000 de locuitori, aflat la vest de Fort Lauderdale în districtul Broward.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Trupurile a două fetițe au fost descoperite, la câteva ore distanță, în apele unui râu din Florida