Antena Meniu Search
x

Trusoul bebelușului regal

Cel de-al doilea bebeluş al Ducilor de Cambridge nu pare deloc nerăbdător să îşi cunoască părinţii şi fanii

Vezi și

Cel de-al doilea bebeluş al Ducilor de Cambridge nu pare deloc nerăbdător să îşi cunoască părinţii şi fanii

În capitala britanică, numărătoarea inversă a început. Bebeluşul trebuie să vină pe lume, cândva, pe la sfârşitul lunii. Presa nu este însă, dispusă să îşi asume niciun risc. În faţa Palatului Buckingham, la fel şi în faţa maternităţii Saint Mary, carele de televiziune şi câţiva fani ai familie regale şi-au ocupat deja locurile.

În ceea ce priveşte trousoul bebeluşului, totul pare deja aranjat. Nici nu este prea greu într-o familie în care aproape totul pare să aibă o tradiţie. Căruciorul, spre exemplu, este unicat pentru fiecare nou născut cu sânge albastru. Sterling Cross, compania care a făcut căruciorul prinţului Charles şi chiar al Reginei, când erau bebeluşi, are această sarcină. Deocamdată, compania nu a confirmat dacă s-a ocupat şi de cel al bebeluşului asteptat zilele acestea, dar a dezvăluit presei modelul realizat pentru prinţul George.

Căruciorul a costat, acum 2 ani, 1.600 de lire. Mult mai ieftin decât alte modele, exclusiviste, fabricate de aceeaşi firmă pentru alte familii. Nu este exclus ca Ducesa să folosească acelaşi cărucior şi pentru cel de-al doilea bebeluş. Mai puţin, probabil însă, dacă va fi fetiţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Trusoul bebelușului regal