Antena Meniu Search
x

Tudor, românul ucis la Londra, n-ar fi trebuit să muncească în noaptea de Anul Nou. Îi ținea locul unui coleg

Tudor Simionov, românul ucis la Londra de Anul Nou, nu ar fi trebuit să muncească în acea noapte, el fiind rugat de un coleg să-i țină locul, scrie Evening Standard.

Tudor Simionov, românul ucis la Londra, n-ar fi trebuit să muncească în acea noapte

Tudor Simionov, românul ucis la Londra de Anul Nou, nu ar fi trebuit să muncească în acea noapte, el fiind rugat de un coleg să-i țină locul, scrie Evening Standard.

Potrivit standard.co.uk, care citează Sky News, românul de 33 de ani a fost rugat de un coleg să-i țină locul și i s-a propus suma de 400 de lire sterline (450 de euro) pentru a asigura ordinea la o petrecere exclusivistă organizată la o casă din Park Lane, Londra.

O prietenă a Mădălinei Anghel a dezvăluit că iubita lui Tudor Simionov l-a rugat să nu muncească în noaptea de Anul Nou, însă acesta a spus că a primit o ofertă prea bună pentru a fi refuzată.

"A fost plătit cu 400 de lire sterline pentru a lucra de Anul Nou, ceea ce înseamnă dublu față de cât câștiga ca agent de pază în zona de vest a orașului. Mădălina i-a cerut să nu lucreze în noaptea de Revelion, dar Tudor i-a spus că au nevoie de bani și că este o ofertă mult prea bună pentru a o refuza. Aveau nevoie de bani pentru că-și doreau să întemeieze o familie", a declarat Katarina Petran, o prietenă apropiată iubitei lui Tudor, pentru Daily Mail.

Tudor Simionov, românul ucis la Londra, si prietena lui, Madalina

Simionov i-a spus iubitei lui că evenimentul la care urma să asigure paza era organizat de un cunoscut PR de cluburi și că o masă se închiria cu sume cuprinse între 1500 și 2000 de lire sterline.

Românul a fost ucis spre dimineață, după ce în fața locației a izbucnit un conflict. Mai mulți indivizi au vrut să intre la petrecere și pentru că nu au fost lăsați s-au luat la bătaie cu agenții de securitate.

Tudor Simionov a venit în apărarea colegilor lui și a fost înjunghiat în inimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Tudor, românul ucis la Londra, n-ar fi trebuit să muncească în noaptea de Anul Nou. Îi ținea locul unui coleg