Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ucraina a distrus încă un pod din Kursk. Lovitură logistică importantă pentru trupele ruse

Război în Ucraina. Forţele ucrainene au lovit încă un pod în regiunea rusă Kursk, frontalieră cu Ucraina, pentru a perturba operaţiunile de luptă ale Moscovei în regiune, au anunţat duminică Forţele Aeriene Ucrainene, informează AFP, citată de Agerpres.

de Redactia Observator

la 18.08.2024 , 12:38

Ucraina a distrus încă un pod din Kursk. Lovitură logistică importantă pentru trupele ruse
- Captura Facebook

"Un nou pod într-o lună. Forţele aeriene continuă să priveze inamicul de capacităţile sale logistice datorită unor lovituri aeriene de precizie", a declarat comandantul Forţelor Aeriene Ucrainene Mikola Oleşciuk, postând pe Telegram o înregistrare video a atacului.

Ofensiva ucraineană din Kursk vizează forţarea intrării Rusiei în negocieri

Sâmbătă, Forţele Aeriene Ucrainene au declarat că au distrus un pod rutier de importanţă strategică în Rusia, peste râul Seim. Comandantul Forţelor Aeriene Ucrainene, Mikola Oleşciuk, a publicat un videoclip pe un canal Telegram care arăta bombardarea podului. Videoclipul a arătat structura de peste râul Seim din districtul Gluşkovo în ruine, fiind distrusă astfel o rută de aprovizionare crucială pentru trupele ruse.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ofensiva terestră fără precedent a Ucrainei în zona Kursk începută în 6 august are loc în contextul în care Rusia continuă invazia la scară largă, lansată în februarie 2022. Kievul încearcă să forţeze Moscova să intre în negocieri pentru a pune capăt războiului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Ştiri externe » Ucraina a distrus încă un pod din Kursk. Lovitură logistică importantă pentru trupele ruse