Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ucrainenii luptă cu inamicii cu mâinile goale. Mai mulţi oameni au blocat un tanc rusesc și i-au forțat pe soldați să dea înapoi

Un gest extrordinar de curaj şi spirit de sacrifiu a avut loc astăzi în Cernihiv. Civilii au ţinut piept tancurilor ruseşti. 

de Redactia Observator

la 01.03.2022 , 18:37

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Cu mâinile goale, oamenii s-au pus în faţa unui convoi militar şi i-au împiedicat înaintarea. Ucrainenii s-au opus inamicului şi au cântat în faţa blindatelor inmul ţării. Un moment solemn şi emoţionant care dovedeşte încă o dată de ce sunt în stare cei însufleţiţi de acelaşi scop.

Nu este singura dovadă de curaj. Zilele trecute, tot în regiunea Cernihiv, în oraşul orașul Koriukivka, zeci de localnici au oprit un tanc rusesc, forțându-i pe soldații ruși să se retragă. Oamenii s-au pus în fața vehiculului militar și au înaintat, plini de curaj, spre el. 

Iar în Kiev, oamenii au învățat să facă bombe artizanale, iar localnicii din Bahmaci s-au aruncat în faţa tancurilor în speranţa că vor opri armata să înainteze. 

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » Ucrainenii luptă cu inamicii cu mâinile goale. Mai mulţi oameni au blocat un tanc rusesc și i-au forțat pe soldați să dea înapoi