Antena Meniu Search
x

Ultima dorinţă a unui tânăr cu cancer terminal, să joace Smash Bros. Ultimate. A murit la scurt timp după ce Nintendo i-a îndeplinit visul

Un tânăr de 21 de ani pasionat de jocurile video, din Ontario, Canada, a fost diagnosticat cu cancer terminal. Chris Taylor a scris pe Twitter că este foarte trist cu gândul că nu va trăi pentru a se juca ultima versiune a jocului video preferat, Smash Bros. Ultimate

Un tânăr de 21 de ani pasionat de jocurile video, din Ontario, Canada, a fost diagnosticat cu cancer terminal. 

Chris Taylor a scris pe Twitter că este foarte trist cu gândul că nu va trăi pentru a se juca ultima versiune a jocului video preferat, Smash Bros. Ultimate, programat pentru lansare oficială în decembrie 2018.

Tweet-ul său a declanșat o campanie uriaşă, în care mii de necunoscuţi s-au implicat să-l ajute să-și realizeze visul de a juca Smash Bros. Ultimate, cu câteva luni înainte de lansare.

Chris Taylor avea cancer osos în stadiu terminal, boală care l-a ţinutuit în pat și nu putea să se miște mai mult de câțiva metri.

"Știu că este copilăresc să îţi doreşti cu disperare să joci un joc video, dar Smash înseamnă mult pentru mine și când Ultimate arată așa de bine îmi rupe inima", a scris tânărul pe Twitter.

Cazul lui Taylor a ajuns în atenţia oficialilor de la Nintendo, fiind luată decizia de a-l lăsa pe tânăr să joace Smash Bros. Ultimate înaintea tuturor. Taylor s-a jucat 3 ore jocul cu prietenii şi familia, descriind experienţa ca fiind absolut uimitoare.

El a mulţumit comunităţii de gaming, dar şi tuturor celor care s-au implicat în îndeplinirea ultimei sale dorinţe.

La scurt timp, băiatul a murit în liniştea casei sale, înconjurat de familie şi prieteni.

Familia şi-a anunţat recunoştinţa veşnică pentru ce au făcut miile de persoane necunoscute pentru Chris Taylor, oferindu-i câteva clipe de fericire, în faţa durerii şi a destinului nemilos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Ultima dorinţă a unui tânăr cu cancer terminal, să joace Smash Bros. Ultimate. A murit la scurt timp după ce Nintendo i-a îndeplinit visul