Antena Meniu Search
x

Iulia Timoşenko: "Iau o mitralieră şi îl ÎMPUŞC în frunte pe acest nemernic"

Într-o conversaţie telefonică, Iulia Timoşenko ar fi spus că ucrainenii trebuie să pună mâna pe arme şi să lupte împotriva ruşilor. Declaraţiile din înregistrare sunt, însă şocante.

"Eu însămi aş fi gata să iau o mitralieră şi să-l împuşc în frunte pe acest nemernic", este auzită Timoşenko spunându-i fostului ministru adjunct ucrainean al Apărării şi Securităţii Naţionale, Nestor Şufrici, ea referindu-se probabil la preşedintele Putin.

"Au depăşit orice limită. Nenorociţii! Trebuie să punem mâna pe arme şi să-i împuşcăm pe 'kaţapi' (termen depreciativ ce face referire la ruşii din Ucraina) împreună cu liderul lor. Îmi pare rău că nu am fost aici să conduc acest proces. Nici în glumă nu i-aş fi lăsat să ia Crimeea”, mai spune ea în conversaţia.

De asemenea, când i se spune că Ucraina nu are forţe suficiente pentru a susţine o confruntare armată cu Rusia, replica Iuliei Timoşenko a fost: “Voi găsi o metodă să mă lupt cu aceşti nenorociţi de ruşi şi sper că voi reuşi să-i conving pe toţi cei care mă cunosc pentru a mobiliza lumea întreagă imediat ce se va putea”.

Înregistrarea a fost confirmată de Timoşenko cu excepţia părţii în care se aude vorbind despre eliminarea celor opt milioane de ruşi din Ucraina.

sursă: antena3.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Iulia Timoşenko: "Iau o mitralieră şi îl ÎMPUŞC în frunte pe acest nemernic"