Antena Meniu Search
x

Ultimele imagini cu pompierii evaporați de explozia din Beirut. Forţau uşa depozitului, când totul a sărit în aer (Video)

Ultimele imagini cu pompierii evaporați de explozia din Beirut sunt copleșitoare. În una dintre ele apar trei tineri pompieri care forțează ușa depozitului fără să știe ce arde înauntru. Unul dintre ei nici nu a mai apucat să-și pună costumul.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 12.08.2020, 11:57

Imaginile au fost filmate cu telefonul de unul dintre cei care au pierit în explozie
Imaginile au fost filmate cu telefonul de unul dintre cei care au pierit în explozie - Twitter/captura video
  • Peste 150 de oameni au murit şi mii au fost răniţi în explozia care a devastat o mare parte din oraş şi a lăsat fără locuinţă sute de mii de oameni.  
  • Imaginile au fost filmate cu telefonul de unul dintre cei care au pierit în explozie. 

Imaginile au fost filmate cu telefonul de unul dintre cei care au pierit în explozie. 

Trei tineri pompieri par să forțeze ușa depozitului, pentru a ajunge cât mai repede la sursa incendiului, fără să știe că, de fapt, acolo erau depozitate aproape 3 mii de tone de nitrat de amoniu, o substanță extrem de inflamabilă.

Câteva minute mai târziu s-a dezlănțuit dezastrul.

Peste 150 de oameni au murit şi mii au fost răniţi în explozia care a devastat o mare parte din oraş şi a lăsat fără locuinţă sute de mii de oameni, scrie New York Post.

Primii 10 pompieri sosiți la fața locului au fost spulberați în deflagrație. Doar unul dintre ei a fost găsit până acum, Sahar Faris, o tânără de 25 de ani.

Cei trei pompieri surprinşi în fotografie au fost primii care au intervenit la faţa locului. În spatele lor se aflau colegii lor. Cu toţii au murit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Ultimele imagini cu pompierii evaporați de explozia din Beirut. Forţau uşa depozitului, când totul a sărit în aer (Video)