Antena Meniu Search
x

UMILINŢĂ sau FARSĂ!? Un bărbat şi-a scos iubita la cumpărături, cu BOTNIŢĂ şi în LESĂ . Clienţii din supermarket au fost ŞOCAŢI (VIDEO)

Un bărbat din Statele Unite a fost filmat în timp ce îşi plimba iubita printr-un supermarket, în lesă şi cu botniţă. Imaginile au devenit virale pe internet.

Un bărbat din Statele Unite a fost filmat în timp ce îşi plimba iubita printr-un supermarket, în lesă şi cu botniţă. Imaginile au devenit virale pe internet.

Pe înregistrare se poate vedea cum fata, purtând tocuri şi rochie de vară, este plimbată prin magazin, de către iubitul său, în lesă şi cu botniţă.

Cei doi au fost remarcaţi de o clientă care a fost convinsă că totul este o farsă.

Nefiind singură dacă scena este amuzantă sau umilitoare, femeie s-a decis să îi urmărească prin magazin şi să îi filmeze.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe înregistrare se poate vedea şi cum alţi clienţi, rămân total indiferenţi la bizara apariţie.

Înregistrarea a fost postată pe YouTube şi a adunat zeci de mii de vizualizări.

Opiniile internauţilor au fost împărţite. Unii au spus că scena trebuie să fie o farsă, în timp ce alţii au presupus că este un fetiş al cuplului.

Chiar şi aşa, nici ei nu s-au putut decide dacă imagile sunt tragice sau uşor amuzante, notează Daily Mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » UMILINŢĂ sau FARSĂ!? Un bărbat şi-a scos iubita la cumpărături, cu BOTNIŢĂ şi în LESĂ . Clienţii din supermarket au fost ŞOCAŢI (VIDEO)