Antena Meniu Search
x

Un adolescent din India şi-a luat viaţa din cauza PUBG. Părinţii i-au confiscat telefonul şi l-au internat, însă a fost prea târziu

Un tânăr în vârstă de 14 ani şi-a luat viaţa, după ce nu a mai fost lăsăt de către familie să joace jocuri pe telefon. Băiatul era dependent de PUBG.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 31.10.2020, 18:56

Părinții încercau să îi trateze dependența cu ajutorul unui tratament de specialitate
Un adolescent de 14 ani s-a sinucis din cauza unui joc video - Profimedia Images
  • Dependența de jocurile video l-a impins pe un adolescent de 14 ani să își pună capăt vieții
  • Băiatul era supărat, pentru că părinții nu îl mai lăsau să se joace

Potrivit poliției, Arun era elev în clasa a 9-a și învăța într-o școală privată din India. Băiatul era dependent de un joc online, pe care obișnuia să îl joace o mare parte din timp pe telefonul mobil, notează siasat.com.

Îngrijorați de dependența copilului lor, părinții au cerut ajutorul unei instituții specializate, unde a fost supus unui tratament, pentru ultimele două luni.

Într-o seară când părinții băiatului erau plecați, el a intrat într-una dintre camerele casei, unde și-a pus capăt vieții. Întorși acasa, părinţii l-au găsit spânzurat chiar în camera lui.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un adolescent din India şi-a luat viaţa din cauza PUBG. Părinţii i-au confiscat telefonul şi l-au internat, însă a fost prea târziu