Antena Meniu Search
x
LIVE

Un afgan deportat din Germania ameninţă poliţia: "Am 100 de oameni, sunt pregătiţi pentru orice". Clipul postat pe internet a stârnit panică: "Agonie pentru familiile agenţilor"

Liderul afgan al unei grup infracţional ameninţă poliţia din Germania. Sanger Ahmadi, în vârstă de 35 de ani şi originar din Kabul, a fost deportat din Germania în 2017.

De Redactia Observator la 07.10.2021, 10:52
Un afgan deportat din Germania ameninţă poliţia: "Am 100 de oameni, sunt pregătiţi pentru orice". Clipul postat pe internet a stârnit panică: "Agonie pentru familiile agenţilor"
- Bild

Sanger Ahmadi a postat pe reţelele de socializare un clip în care ameninţă poliţia germană, cu precădere poliţiştii din Frankfurt, că va instiga 100 de afgani împotriva ofiţerilor şi familiilor acestora. Potrivit Bild, Sanger Ahmadi este un infractor bine cunoscut de autorităţi, poliţia documentând cel puţin 30 de infracţiuni comise de acesta în cinci state federale din Germania. Printre altele, Ahmadi a fost liderul unui grup denumit "Lions-Cartel".

"Am suficienţi afgani în Frankfurt şi în zonele înconjurătoare, oameni care sunt pe lista de deportări. Sunt pregătiţi pentru orice. Dacă veţi continua aşa, atunci mă voi asigura să-i incit pe cei 100 de afgani împotriva voastră", sună ameninţarea lui Ahmadi.

Ameninţări susţinute de informaţii din interior

Clipul a stârnit îngrijorare în rândul autorităţilor pentru că pe lângă ameninţări, Ahmadi a oferit şi informaţii clasificate, cum ar fi numele diviziilor din cadrul poliţiei germane care îi monitorizau acţiunile. Într-un alt clip, Ahmadi şi-a dezvăluit singur locaţia. Acum se află în Istanbul, o informaţie pe care o aveau şi autorităţile germane despre el.

"Poliţia trebuie să-şi protejeze ofiţerii şi familiile acestor împotriva unor astfel de ameninţări. Clipuri precum acesta sunt o ruşine pentru statul nostru şi creează o stare de agonie pentru poliţişti şi familiile lor", a declarat pentru Bild, Rainer Wendt, preşedintele sindicatului german de poliţie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un afgan deportat din Germania ameninţă poliţia: "Am 100 de oameni, sunt pregătiţi pentru orice". Clipul postat pe internet a stârnit panică: "Agonie pentru familiile agenţilor"