Antena Meniu Search
x

Video Un an de la explozia din Beirut. Protestatarii s-au bătut cu polițiștii, nemulțumiți că nici până azi nu a fost găsit un vinovat

Violenţe în Beirut la un an de la explozia devastatoare care a ucis 214 oameni. Mii de manifestanţi s-au confruntat pe străzi cu forţele de ordine, nemulţumiţi că nici până în ziua de azi nu a fost găsit un vinovat pentru tragedie. 

de Redactia Observator

la 05.08.2021, 14:27

Vezi și

Protestatarii au ridicat baricade, au vandalizat maşini de poliţie şi au aruncat cu pietre în jandarmi. Oamenii legii au ripostat cu gaze lacrimogene, tunuri cu apă şi cu gloanţe cu cauciuc şi au reuşit să îi disperseze pe scandalagii. 

Zeci de oameni au primit îngrijiri medicale în stradă, iar opt au ajuns la spital. În cursul zilei, protestatarii au încercat să pătrundă în clădirea parlamentului şi au cerut ridicarea imunităţii politicenilor implicaţi în neglijenţele care au dus la dezastrul de anul trecut. În port, a avut loc o ceremonie paşnică de comemorare a victimelor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un an de la explozia din Beirut. Protestatarii s-au bătut cu polițiștii, nemulțumiți că nici până azi nu a fost găsit un vinovat