Antena Meniu Search
x

Un angajat Twitter, în ultima zi de muncă, i-a dezactivat contul de socializare a lui Donald Trump

Cel mai puternic om al lumii a fost redus la tăcere. Un angajat twitter, aflat în ultima sa zi la muncă, i-a dezactivat preşedintelui contul.

Vezi și

Cel mai puternic om al lumii a fost redus la tăcere. Un angajat twitter, aflat în ultima sa zi la muncă, i-a dezactivat preşedintelui principalul canal de comunicare - contul de socializare. Problema a fost remediată după 11 minute, la timp pentru ca preşedintele să îşi poată posta impresiile din turneul asiatic. Duminică va fi în Coreea de Sud.

Este mesajul pe care 41,7 millioane de utilizatori l-au putut vedea noaptea trecută. 11 minute, Donald Trump a dispărut de pe Twitter. O simplă glumă sau sabotaj, orice este posibil, şi-au imaginat imediat cei care urmăresc conturile liderului de la Casa Alba. Mai ales că, în aceste momente, anturajul preşedintelui este în colimatorul justiţiei în ancheta care urmăreşte implicarea Rusiei în alegerile din 2016. Ginerele lui Trump, Jared Kushner, a depus la procuratură documentele care probează rolul avut în campania pentru preşedinţie.

Preşedintele a făcut declaraţiile pe aeroport, înainte de a se îmbarca într-un turneu de 12 zile în Asia. Problema nord-coreană va domina agenda vizitei pe măsura ce Donald Trump va face opriri în Japonia, Coreea de Sud, China, Vietnam şi Filipine.

Acum câteva săptămâni, liderul american a promis că va răspunde cu foc şi furie în faţa unei eventuale agresiuni din partea Phenianului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un angajat Twitter, în ultima zi de muncă, i-a dezactivat contul de socializare a lui Donald Trump