Antena Meniu Search
x

Un băieţel de aproape doi ani a murit după ce a fost găsit inconştient într-o piscină pentru copii, în Marea Britanie

Dramă cumplită pentru o întreagă familie după ce băieţelul lor de aproape 2 ani s-a înecat într-o pisicină pentru copii. Incidentul cumplit a avut loc în cea mai caldă zi a anului în Marea Britanie, pentru a treia oară consecutiv.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 04.06.2021, 15:34

Copil lângă o piscină umplută cu apă
Un băieţel de aproape doi ani a murit după ce a fost găsit inconştient într-o piscină pentru copii, în Marea Britanie - Shutterstock

Un echipaj de salvare a ajuns imediat la faţa locului, micuţul a fost resuscitat şi transportat de urgenţă la spital, în stare critică.

Incidentul teribil a avut loc la o adresă din Somercotes, Derbyshire, în jurul orei 13.30 miercuri, potrivit Daily Mail. Nu au fost făcute încă detalii privind prezenţa părinţilor la faţa locului sau circumstanţele producerii tragediei.

Copilaşul a fost dus la Spitalul Royal Derby, dar în ciuda eforturilor depuse de medici, decesul a fost declarat la scurt timp.

„Ofițerii au fost chemați în urma unei sesizări cu privire la un băiat de 23 de luni care fusese găsit inconştient într-o piscină din Nottingham Road, Somercotes, în jurul orei 13:30 pe 2 iunie. Băiatul a fost dus la Royal Derby Hospital; cu toate acestea, în ciuda eforturilor depuse de personal, el a murit din păcate. Gândurile noastre sunt alături de familia sa în cele mai dificile momente. Ofițerii continuă o anchetă cu privire la circumstanțele din jurul incidentului în numele legistului” a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Moartea sa vine în timp ce Marea Britanie a înregistrat cea mai caldă zi a anului pentru a treia zi consecutivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un băieţel de aproape doi ani a murit după ce a fost găsit inconştient într-o piscină pentru copii, în Marea Britanie