Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un băieţel de trei ani a murit după ce a căzut într-un canal navigabil, în timp ce hrănea răţuşte cu mama lui, în Marea Britanie

Tragedie cumplită pentru o întreagă familie, după ce un băieţel de trei ani a pierit în mod teribil şi neaşteptat. Copilul hrănea răţuşte alături de mama lui, pe marginea unui canal navigabil, când a călcat pe un smoc de iarbă şi a căzut în apă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 19.05.2021, 13:39

Micuțul Dylan Milsom, în vârstă de trei ani, a fost tras de curenţi după ce a alunecat şi a căzut în apa rece, sub ochii mamei sale care a încercat cu disperare să îl salveze. Incidentul a avut loc în parcul Victoria din Newbury, Berkshire.

Trupul său minuscul a fost scos din canal de un echipaj de salvare, dar în ciuda eforturilor depuse de paramedici a fost declarat mort la faţa locului.

Mama a sărit în apă pentru a-şi salva fiul

Dylan ieşise la plimbare în parcul Victoria împreună cu mama, bunica şi fratele său de un an. Se oprise să hrănească raţele alături de mama lui când s-a împiedicat şi a căzut în apă. În ciuda faptului că mama, Shelley Nardini, a sărit imediat în apă pentru a-l scoate, curenţii au fost mult prea puternici şi nu a reuşit să ajungă la el la timp pentru a-l salva.

Ambii au fost purtaţi de apa rece ca gheaţa, fiind scoşi de un echipaj local. Era însă prea târziu pentru copilul de doar 3 ani.

Tragedia a avut loc sâmbătă, 13 martie - cu doar câteva ore înainte să sărbătorească “Ziua Mamei”, alături de asistenta socială Shelley, în vârstă de 36 de ani.

Legistul Ian Wade a constatat că decesul a fost unul accidental, fără vreo altă suspiciune. Acesta a declarat că incidentul a fost unul „extraordinar de tragic”, adăugând că moartea lui Dylan nu a fost „vina nimănui”.

Shelley, complet devastată în urma tragediei, a postat o poză cu băiatul ei pe Facebook de Ziua Mamei, alături de un emoji cu o inimă, înainte ca sute de persoane dragi să îi ofere condoleanţe, potrivit The Sun. Toţi cei care l-au cunoscut pe copil au adus un omagiu, lăsând inclusiv la faţa locului flori, jucării şi lumânări aprinse.

“Iubeşte-l pentru totdeauna. Nepotul meu superb” i-a scris bunica Jackie Arrowsmith.

“Băieţelul tău frumos, amuzant, jucăuş. Vă iubim foarte mult. Fără cuvinte” a adăugat şi mătuşa Claire Arrowsmith.

„Nu am cuvinte. Mi se frânge inima pentru tine. Trimit toată dragostea și sunt alături de voi în asemenea momente dificile. Îmi pare nespus de rău” a scris şi un prieten de familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un băieţel de trei ani a murit după ce a căzut într-un canal navigabil, în timp ce hrănea răţuşte cu mama lui, în Marea Britanie