Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un băieţel insistent a întrerupt audiența Papei Francisc pentru a-i cere boneta de pe cap: ”Mulțumesc pentru lecția pe care ne-a oferit-o”

Un băiețel de 10 ani a atras toate privirile la audiența Papei Francisc, la Vatican, de miercuri. Atras de boneta Papei, copilul s-a urcat pe scena pe care se afla Suveranul Pontif, l-a luat de mâini și i-a rămas aproape pentru mai multe minute.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 21.10.2021, 16:09

Băiatul, despre care Papa Francisc a spus mai târziu că are o „limitare” medicală, purta mască de protecție și părea să aibă în jur de 10 ani. Copilul s-a apropiat de Papa cu paşi nesiguri la începutul audienţei desfăşurate în sala Paul al VI-lea. Nu a reprezentat un motiv de alarmă pentru gardienii însărcinaţi cu paza, care nici nu au încercat să-l oprească.

Băiatul era interesat de boneta de pe capul Suveranului Pontif

El l-a luat de mâini pe Suveranul Pontif, a sărit în faţa Papei de câteva ori. Când a fost evident că doreşte să mai rămână o vreme pe podium, monseniorul Leonardo Sapienza s-a ridicat şi i-a cedat băiatului scaunul din dreapta papei, scrie Reuters.

Cât a stat lângă Papa, copilul s-a arătat extrem de interesat de boneta albă de pe capul acestuia. Într-un final, apropiații Papei i-au oferit și lui una similară și copilul a plecat fericit înapoi în public, în aplauzele tuturor.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reacția Papei Francisc la gestul băiatului de 10 ani

”Îi mulţumesc acestui băiat pentru lecţia pe care ne-a oferit-o tuturor. Fie ca Domnul să-l ajute cu limitarea pe care o are, pe măsură ce va creşte, întrucât ceea ce a făcut a venit din inimă”, a spus apoi Papa Francisc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un băieţel insistent a întrerupt audiența Papei Francisc pentru a-i cere boneta de pe cap: ”Mulțumesc pentru lecția pe care ne-a oferit-o”