Antena Meniu Search
x

Foto Un bărbat a cheltuit 150.000 de lire sterline pe seturi de Monopoly, deşi nici măcar nu îi place jocul

Un bărbat din Marea Britanie a reuşit să strângă peste 3.000 de seturi de Monopoly, pe care a dat nu mai puţin de 150.000 de lire sterline. Omul doreşte să fie persoana cu cea mai mare colecţie de Monopoly din lume, în ciuda faptului că nici măcar nu îi place jocul.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 09.01.2021, 09:00

Obiectivul acestuia a fost de a avea cea mai mare colecţie de Monopoly din întreaga lume
Un devotat al jocului, omul a dat nu mai puţin de 150.000 de lire sterline, pentru 3.029 de seturi - Profimedia Images
  • Un om a cheltuit peste 150.000 de lire sterline pe seturi de Monopoly
  • Bărbatul din Marea Britanie are o colecţie impresionantă de jocuri

Un bărbat a ajuns în atenţia publică, după ce a scos la iveala colecţia impresionantă de seturi de Monopoly pe care acesta o deţine. Un devotat al jocului, omul a dat nu mai puţin de 150.000 de lire sterline, pentru 3.029 de seturi. 

Obiectivul lui a fost de a avea cea mai mare colecţie de Monopoly din întreaga lume. Contradicţia vine prin faptul că omului nici măcar nu îi place jocul, iar seturile nu au fost deschise vreodată, fiind exact în starea în care acesta le-a cumpărat. 

Eforturile lui Neil Scallan, în vârstă de 51 de ani, din Crawley, Marea Britanie, par uriaşe, având în vedere că jocul de societate nu îl atrage absolut deloc, potrivit dailymail.co.uk.

Cum a început totul

Omul și-a început hobby-ul în 2005, după ce a cumpărat o ediție locală ca suvenir, din Noua Zeelandă. Apoi a cumpărat ediții diferite de fiecare dată când a plecat într-un loc nou.

Se pare că totuşi nu doar lipsa interesului faţă de joc îl determină pe bărbat să nu deschidă seturile. 

''Nici nu-mi amintesc ultima dată când am jucat Monopoly. Nu mi-am deschis niciodată seturile, întrucât își pierd apoi 80% din valoare'', a spus el. 

Cu 10.000 de ediții în lume, există o mulțime de opțiuni pe care să le adauge în coşul de cumpărături, pe măsură ce verifică magazinele de profil de multe ori pe zi. Prețurile variază de la 30 la 75 de lire sterline, deși pentru o ediţie specială a ajuns să plătească chiar şi 400 de lire sterline. 

''După fiecare călătorie pe care o făceam, aduceam un set înapoi, iar membrii familiei făceau același lucru pentru mine'', a adăugat Neil. 

Bărbatul admite că primul lucru pe care îl face dimineața este să verifice site-urile unde se vând astfel de seturi şi încearcă să încheie o afacere profitabilă. Mai mult, el continuă să navigheze pe internet şi pe parcursul zilei, pentru a se asigura că nu pierde vreo ediţie limitată pe care şi-o doreşte. 

''Am reușit anterior să obțin o ediție limitată la miezul nopții, care ar fi fost epuizată până dimineața'', menţionează omul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un bărbat a cheltuit 150.000 de lire sterline pe seturi de Monopoly, deşi nici măcar nu îi place jocul