Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat a devenit erou pentru câinele său, după ce a pus un urs pe fugă în Florida

Un bărbat din Florida a devenit erou după ce s-a pus scut între un urs şi propriul câine. Americanul a împins ursul şi a reuşit să îl pună pe fugă după ce i-a blocat calea de acces cu o bancă. Animalul sălbatic este căutat şi la această oră de autorităţile din zonă, care îl consideră o ameninţare pentru comunitate.

de Redactia Observator

la 23.01.2022, 20:34

Vezi și

Walter Hickox, bărbat atac de urs​: Pleacă! Pleacă! Ieşi afară! Fugi! Dumnezeule! Tocmai m-a atacat un urs!

Sunt imaginile unei întâlniri pe care nu şi-o doreşte nimeni. Bărbatul se afla pe verandă, când, din întuneric, un urs negru a sărit peste gard. La vederea animalului sălbatic, proprietarul nu a stat mult timp pe gânduri şi a intervenit înainte ca ursul să îi atace câinele. 

Walter Hickox, bărbat atac de urs: Am văzut că se uita pornit în direcţia câinelui meu şi am vrut să îl fac să privească în altă parte. Şi singura ideea pe care am avut-o a fost să mă pun între ei şi să îi distrag atenţia suficient de mult timp încât câinele să poată intra înapoi în casă. 

Erou pentru propriul câine

Pe acelaşi subiect

După ce a împins ursul cu ajutorul unei găleţi, bărbatul a acţionat rapid şi a blocat intrarea cu o bancă. La vederea baricadei improvizate, animalul a făcut cale întoarsă şi a gonit prin cartier.

Proprietarul casei a scăpat doar cu nişte zgârieturi, iar ceilalţi membrii ai familiei şi câinii sunt nevătămaţi. Ursul este considerat un pericol pentru comunitate şi va fi capturat de autorităţi.

Tot în Florida, săptămâna trecută, o femeie a fost atacată de o ursoaică cu trei pui în timp ce îşi plimba căţeii. A scăpat cu o zgârietură pe faţă şi alte răni uşoare. 

Aydee, femeie atacată de urs: Mă consider norocoasă să fiu în viaţă

Anul trecut, o fată de doar 17 ani din California a reuşit să îşi salveze cei trei câini după ce a împins o ursoaică peste gardul grădinii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un bărbat a devenit erou pentru câinele său, după ce a pus un urs pe fugă în Florida