Antena Meniu Search
x

Un bărbat a fost arestat după ce a aruncat cartuşe de armă în curtea Palatului Buckingham. Suspectul ar avea probleme psihice

Autorităţile britanice au arestat un individ suspect, marţi seară, în faţa Palatului Buckingham şi au efectuat o explozie controlată de muniţie, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie citate de postul BBC News, informează Mediafax.

de Redactia Observator

la 03.05.2023, 07:25

Un bărbat a fost arestat după ce a aruncat cartuşe de armă în curtea Palatului Buckingham. Suspectul ar avea probleme psihice
- Profimedia

Un individ suspect a fost observat în apropierea Palatului Buckingham şi a fost imobiizat şi arestat după ce a aruncat cartuşe de armă în curtea complexului regal. Muniţia a fost distrusă printr-o explozie controlată.

Poliţia metropolitană din Londra, Scotland Yard, a comunicat că incidentul nu este considerat de tip terorist şi că nicio persoană nu a fost rănită. Conform unor surse din cadrul comisiei de anchetă, suspectul ar avea probleme psihice.

Incidentul a avut loc în contextul pregătirilor pentru ceremonia de încoronare a regelui Charles, care nu se afla în Palatul Buckingham în momentul incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Un bărbat a fost arestat după ce a aruncat cartuşe de armă în curtea Palatului Buckingham. Suspectul ar avea probleme psihice