Antena Meniu Search
x

Un bărbat a împușcat mortal şase persoane, printre care și pe iubita sa, la o petrecere în Colorado Springs

Un bărbat din Statele Unite a ucis șase persoane, printre victime aflându-se și iubita sa, după ce a deschis focul în timpul unei petreceri. Ulterior, autorul atacului armat s-a sinucis, potrivit Reuters.

de Redactia Observator

la 10.05.2021, 11:15

Un ofițer de poliție intervine la un incident
Un ofițer de poliție intervine la un incident - Shutterstock
  • Șase persoane au murit, în timpul unei petreceri, fiind împușcate mortal
  • Autorul atacului mortal s-a sinucis

Un bărbat din Colorado Springs a deschis focul în timpul unei petreceri aniversare, ucigând șase persoane, printre care și pe iubita sa.

”Suspectul, prietenul unei femei care se află printre victime, s-a dus la faţa locului cu maşina, a început să tragă în participanţii la petrecere, iar apoi s-a sinucis”, a anunţat într-un comunicat poliţia. ”Anchetăm în continuare pentru a stabili mobilul” atacului, au anunţat forţele de ordine.

Niciunul dintre copiii prezenţi nu a fost rănit, potrivit poliţiei, iar toţi au fost preluaţi de membri ai familiilor lor. Identitatea victimelor nu a fost dezvăluită.

În Statele Unite au avut loc în ultima perioadă o serie de atacuri cu arme de foc, la o intalaţie a serviciului de curierat FedEx, la Indianapolis, într-un imobil de birouri în California, într-un magazin alimentar la Boulder, în Colorado, şi în mai multe spa-uri, în Atlanta.

Preşedintele american Joe Biden cataloga luna trecută violenţa cu arme de foc în Statele Unite drept o ”epidemie” şi o ”ruşine internaţională”.

Peste 43.000 de persoane au fost ucise cu arme de foc în Statele Unite în 2020, inclusiv sinucideri, potrivit Violence Archive, o asociaţie de cercetare a violenţei cu arme de foc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un bărbat a împușcat mortal şase persoane, printre care și pe iubita sa, la o petrecere în Colorado Springs