Antena Meniu Search
x

Un barbat din Chihuahua a intrat intr-un bar si a omorat sapte persoane

Un barbat a deschis focul intr-un bar din statul mexican Chihuahua, la frontiera cu Statele Unite, omorand sapte persoane si ranind alte doua inainte de a reusi sa fuga cu ajutorul unui complice, a anuntat vineri ministerul public

Individul a intrat joi seara singur in barul situat in centrul Chihuahua si a deschis imediat focul. Trei dintre persoanele ucise erau chelneritele barului, conform acestei surse.

Dupa crima, barbatul a fugit de la locul faptei cu un automobil in care il astepta un complice, conform autoritatilor statului, care nu au furnizat nicio motivatie pentru acest atac.

Ar putea fi vorba despre represalii dupa un santaj nereusit sau o reglare de conturi intre grupuri criminale.

Nordul Mexicului este una dintre zonele cele mai afectate de violenta legata de traficul de droguri, care s-a soldat cu aproximativ 70.000 de morti din 2006, cand a fost lansata o ofensiva antidrog cu sprijinul armatei de catre fostul presedinte Felipe Calderon.

La 15 martie, sapte barbati, printre care si liderul unui sindicat local de taxiuri, au fost impuscati mortal intr-un bar dintr-o zona populara din statiunea balneara mexicana Cancun (est).

Sursa: Antena 3

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un barbat din Chihuahua a intrat intr-un bar si a omorat sapte persoane