Antena Meniu Search
x

Un bărbat din SUA locuia ilegal în căminele studențești ale Universităţii Stanford. Sunt refăcute procedurile de pază

Universitatea Stanford își revizuiește procedurile de siguranță și securitate ale campusului, după ce un bărbat care locuia ilegal în căminele studențești a fost găsit, a anunțat universitatea într-un comunicat marți, 1 noiembrie.

de Redactia Observator

la 02.11.2022, 12:08

Universitatea Stanford își revizuiește procedurile de siguranță și securitate a incintei
Un bărbat din SUA locuia ilegal în căminele studențești ale Universităţii Stanford - Profimedia

Bărbatul „a fost raportat că a fost văzut în campus de mai multe ori, încă din luna decembrie, anul trecut”, dar cel mai recent a fost prins pe 27 octombrie, potrivit Dee Mostofi, vicepreședinte asistent extern pentru comunicații al universității din California de Nord, potrivit CNN

Bărbatul ar fi locuit în campus încă din luna decembrie a anului trecut 

The Stanford Daily, ziarul universitar, l-a identificat pe bărbat ca fiind William Curry și a fost numit de universitate drept domnul Curry. Curry ar fi „socializat cu ceilalți rezidenți” și a fost lăsat în mod regulat în cămine de către unii administratori, potrivit Stanford Daily. 

După mai multe discuții cu unii dintre membri personalului administrativ cu privire la intruziunile tânărului, „nu au existat alte detalii care să arate că bărbatul frecventa și alte cămine din Stanford”, a spus Dee Mostofi Circumstanțele cazului arată că există probleme cu privire la sistemul de pază și siguranță, care ar trebui să prevină astfel de incidente.

Vom întreprinde imediat o revizuire pentru a ne asigura că procedurile noastre nu permit ca acest tip de incident să se repete”, a spus ea. Nu este clar când a avut loc primul incident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un bărbat din SUA locuia ilegal în căminele studențești ale Universităţii Stanford. Sunt refăcute procedurile de pază