Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat şi-a salvat soţia de atacul nebun al unei pisici turbate, chiar în faţa casei, în SUA: "Puteam să-i simt dinţii pe încheietură"

Confruntare serioasă între o femeie şi o pisică extrem de furioasă, chiar în faţa casei, pe alee. Soţul a încercat să o salveze smulgând felina de pe spatele ei, apoi a împuşcat-o. Întregul moment a fost surprins de camerele de supraveghere.

De Larisa Andreescu la 20.04.2021, 14:08
Captură video
Un bărbat şi-a salvat soţia de atacul nebun al unei pisici turbate, chiar în faţa casei, în SUA - Youtube/ Murasame
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

O femeie din Carolina de Nord poate fi veşnic recunoscătoare pentru gândirea rapidă a soţului ei, după ce a fost atacată de o pisică pe aleea din faţa casei.

Femeia a fost atacată de o pisică cu rabie

Soțul lui Kristi Wade, Happy Wade, a reuşit să ia felina, care îşi prinsese ghearele de spatele femeii şi a aruncat-o la pământ, într-o încercare disperată de a o îndepărta de familie. A urmărit-o apoi şi a ucis-o. Testele au confirmat ulterior că pisica, din rasa American Bobcat avea rabie.

„Mi-a salvat viața”, a declarat Kristi Wade. "Nu știu unde aș fi sau cum aş arăta acum dacă soţul meu nu ar fi fost acolo să mă apere”.

Pe acelaşi subiect

Cei doi s-au ales cu muşcături şi zgârieturi zdravene în urma atacului şi au fost nevoiţi să meargă la spital pentru mai multe injecţii împotriva rabiei.

Calvarul, care a fost surprins pe camera de supraveghere din faţa casei lor, în judeţul Pender. Era o dimineaţă liniştită din timpul săptămânii, iar cei doi se pregăteau să îşi ducă propria pisică la medicul veterinar. În momentul în care femeia a vrut să urce în maşină, pisica, apărută de nicăieri, a sărit să o atace, înfigându-şi ghearele direct în spatele ei.

„Știam că este o pisică pentru că știu cum sună o pisică, dar părea ca o pisică foarte supărată”, a adăugat Kristi.

Auzindu-și soția țipând, Happy Wade a fugit de partea cealaltă a maşinii şi a smuls animalul de pe spatele soției sale.

"Îmi amintesc doar că i-am văzut fața și încerca să o muște chiar acolo, în partea laterală a gâtului. Și așa mi-am înfipt mâna în ea şi am tras-o, ajungând să o ţin deasupra capului. Puteam să-i simt literalmente dinţii pe încheietură” a povestit soţul.

După ce a aruncat-o la pământ, pisica s-a ridicat şi a alergat înapoi spre partea din faţă a maşinii. Wade, care are permis de port armă, a scos un pistol şi a început să o urmărească până a reuşit să o omoare, potrivit Today.

Biroul șerifului din județul Pender a publicat o declarație pe Facebook pe 12 aprilie în care spunea că felina din rasa Bobcat a fost supusă unor analize la laboratorul de stat din Carolina de Nord, care a informat departamentul de poliție că rezultate erau pozitive la rabie.

Autorităţile au amintit oamenilor că legea de stat impune tuturor stăpânilor să îşi vaccineze animalele de companie împotriva rabiei.

„Știam că trebuie să aibă ceva, așa că m-am gândit că era rabie”, a spus Happy Wade. „Știam că atacase deja doi oameni, dacă urma să atace şi pe altcineva şi eu nu făceam nimic, moral m-ar fi deranjat mult timp”.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un bărbat şi-a salvat soţia de atacul nebun al unei pisici turbate, chiar în faţa casei, în SUA: "Puteam să-i simt dinţii pe încheietură"

Breaking news

Cutremure în Turcia și Siria: Peste 9.400 de decese și aproape 40.000 de răniți

Cutremure în Turcia și Siria: Peste 9.400 de decese și aproape 40.000 de răniți