Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat și-a schimbat locuința, pentru că animalul de casă a crescut prea mare. Și-a luat un purceluș, care a ajuns cât un urs polar! (GALERIE FOTO)

Un canadian a fost nevoit să-și ia o locuință mai spațioasă, pentru că animalul său de casă, un porc, a crescut prea mult. Are peste 300 de kilograme!

de Redactia Observator

la 17.01.2017 , 08:01

Un canadian a fost nevoit să-și ia o locuință mai spațioasă, pentru că animalul său de casă, un porc, a crescut prea mult. Are peste 300 de kilograme!

”Nimeni nu m-a avertizat că va crește atât de mult”, spune Steve Jenkins, din Ontario. Când a adoptat animalul, i s-a spus că e un porc de casă.

Articolul continuă după reclamă

Trebuia să crească până la aproximativ 30 de kilograme. Canadianul a avut însă surpriza să vadă că animalul său e tot mai durduliu.

Pe acelaşi subiect

Deși stăpânul îl hrănește cu mâncare vegetariană, porcul are acum 330 de kilograme, cântărește cât un urs.

Pentru că mai are 2 câini și o pisică, bărbatul a descoperit că locuința nu-i e tocmai încăpătoare, mai ales după ce ”porcușorul” a ajuns la maturitate.

Așa că și-a luat o casă nouă, în care toți locatarii, indiferent de dimensiuni, se simt confortabil.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » Un bărbat și-a schimbat locuința, pentru că animalul de casă a crescut prea mare. Și-a luat un purceluș, care a ajuns cât un urs polar! (GALERIE FOTO)